91mer Meneksekara tamam kese var ben daha küçük mm öğrenmiştim Allahtan umut kesilmez Cokkk dinlenin sola yatın İlacı ihmal etmeyin
Ezgikiran Meneksekara cok gecmis olsun hayirlisi olsun hakkinizda.bende 5+3 de gittm gorememusti cok kucuk demisti 7 haftada gittm gormustu belli olmuyor bazen kanamaniz olsada bebek duruyor birsey olmadan.siz fazla gareket etmeden yatin
Meneksekara 91mer çok sağolun nasip artık devamlı kanama geliyor koyu kahve bilemiyorum crsamba tekrar gidicez
Meneksekara sedamom00 benim bu gün sürekli kahve ve içinde kırmızılıklar olan akıtım geliyor doktor düşünebilirsin de dedi
sedamom00 Meneksekara hemen doktorunu değiştir nerden biliyor düşük olacağını Allah mı haşa progestan ve iğne verdi mi
Meneksekara 91mer kıpkırmızı kan değilse kahve ve kırmızı yoğunlukta bir kan yarım ped doldu bakalım süreç nasıl ilerleyecek buradaki herkese teşekkür ederim çok yardımcı olduğunuz ilgilendiniz sizlere haber ederim durumumu
91mer Meneksekara bende suan acile gidin Eğer düşük ise cok agrı olmadan kürtaj olmanızda fayda var . Yaşadım biliyorum o düşük sancısı doğum sancısıyla eş değer . Eğer düşük yoksasa hastameee yatırıp sizi takıp ederler Kaç saaat kaç ped doldu vs diye
Meneksekara 91mer kese çok küçük olduğu için atarsın vücudundan dedi doktorum sansım fln yok ama kanamam başladı artık
Masal53 Meneksekara şuan çok erken zaten keseyi net görmen için kendini stres etme öyle Bi iki haftaya kadar gerçek ölçüyü verir zaten ultrason
Masal53 Meneksekara mutlaka eczaneden Protestan aldır kanamanı keser düşük önler veya hemen Bi acile git