Ilay-1 Yerleşme kanaması geçirdiğin gün test yapmışmıydın bendede dün lekelenme oldu bugün bişey yok dün test yaptım negatif ti
Ilay-1 Sizin yerleşme kanaması bittikten 2 gün sonra silikte olsa çıkmış ya ondan merak ettim acaba 2-3 gün sonramı çıkar testte diye hemen kan vermekte istemiyorum
cansualtikulac Ilay-1 bence testten ziyade 3 gün sonr ahemen kan vermeniz ben çalıştığım için cumartesi kan vericem diye idrar testi tekrarladım idrar yapacaksanız da 3 gün sonra yapın ben 2 günde çıktı
yaseminaltintas cansualtikulac Rabbim hayirlisini versin cikmazsa sakin üzülmeyin dogru zamani bekliyordur cikarsa da herkese söylemeyin ben sir gibi sakliyorum🤗
yaseminaltintas Nurklcc Silik ciktiysa%99 bence pozitiftir bende de asiri kasik agrisi ve uyku hali var akşamları işten gidince bi uyuyorum sabaha kadar 🤗
Bebegimizolsundu cansualtikulac hemen mi böyle çıktı durdukça mı çıktı canım benim yarım saat sonra çıktı o da hayali benim de bir gün var adetime Allah gönlüne göre versin inşallah
Mnkskemal cansualtikulac teşekkür ederim canım rabbım nasıp etsın her ısteyene allh kucagınzı bos bırakmasn 🙏
cansualtikulac OnlyBaby Olmaz mı 2 haftadır sol kasıklarım ağrıdı ve göğüslerim şişikti.Ve yarım saatte bi idrar geliyordu son günlerde de sabahlarım mide bulantısı başlamıştı🥲