cansualtikulac KIZLAR KOYULAŞMA OLMUŞ MU BAT son 3 gün 
Rumeysatuana cansualtikulac Benim de ilk testim aynen böyleydi. Eczanede erken gebelik testleri var bunlardan daha net gösteriyor. Onda tamamen pembe çıkmıştı. Büyük ihtimal bebiş var ❤️
yaseminaltintas cansualtikulac Kesinlikle pozitif erken gebelik testiyle garantileyin derim benim de böyleydi
Bebegimizolsundu cansualtikulac hemen mi böyle çıktı durdukça mı çıktı canım benim yarım saat sonra çıktı o da hayali benim de bir gün var adetime Allah gönlüne göre versin inşallah
yaseminaltintas Nurklcc Kahverengi akinti gibi geliyor avuc ici kadar ve asiri bi kokusu oluyor. Ben yerlesme kanamasindan suphelenip test yapmistim pozitif cikti
cansualtikulac Nurklcc sabah uyandığımda kaç gündür olan kaşık ağırlarım vardı lavaboya gittim çamaşırımda açık kahverengi lekelenme gördüm ped taktım sonra kesildi bikerelik geldi kesildi korkmuştum sonra belirtilerim devam edince mide bulantım filan içim rahatladı 😂
Nurklcc yaseminaltintas bendede bugün oldu aynı şekilde kasıklarım agrıyor dün test yaptım 5 dk içinde çok silik çıkmıştı şüphelenip kan testi verdim bugün geldim eve aynı şekilde oldu kasıklarım bacaklarım çok agrıdı uyumuşum yeni uyandım
Nurklcc cansualtikulac canım bendede bugün oldu sabah kan testi verdim geldim aynı şekilde oldu kasıklarım agrıyordu geceden beri lekelenme şeklinde akıntım geldi peçeteye Silince
yaseminaltintas cansualtikulac Rabbim hayirlisini versin cikmazsa sakin üzülmeyin dogru zamani bekliyordur cikarsa da herkese söylemeyin ben sir gibi sakliyorum🤗
cansualtikulac Nurklcc inşallah sende de vardır kuzum kan tahlilin çıkınca bizede haber veerr Allahım kucaklarımızı doldursun 💝
yaseminaltintas Nurklcc Silik ciktiysa%99 bence pozitiftir bende de asiri kasik agrisi ve uyku hali var akşamları işten gidince bi uyuyorum sabaha kadar 🤗
Mnkskemal Normal teste gostermedı benım erken gebelık testı aldım cok sukur onunla gordum gec döllenme de 18 gun gecmsıne ragmen göstermedi rabbım hayrlsıını versn ınslh
cansualtikulac Mnkskemal Mnkskemal ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah bende ilk defa erken testiyle yapıcam yarın 🥹
Nurklcc cansualtikulac amin canım haber veririm tabi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin
Mnkskemal cansualtikulac teşekkür ederim canım rabbım nasıp etsın her ısteyene allh kucagınzı bos bırakmasn 🙏