Haticecinar Gmzmtn brn bugun 10.haftaya girdim cnm ama karnimda yavas yavas agirlik olmaya basladi hissediyorum ve kasiklarim agriyo su sira.sen nasilsin
Aysegolcuk Gmzmtn bügün 11+1 haftalık olduk çok şükür 🙏 benim sadece karnım agrıyor sanki bisey batıyor tekrar gidiyor adet agrisi gibi mide bulantısı azalmaya başladı ve çok korkuyorum bebek iyimi diye sürekli eşime söylüyorum hastaneye gidelim diye
Gmzmtn Haticecinar ben de bulantı falan Hiç biri yok sadece karnımın alt kısmı ve kasik agrım var 9+4 olduk bugün sen de bulantı var mı canim
Haticecinar Gmzmtn bende sadece tiksinti var cnm oda herzaman olmuyo ilk baslarda yogundu az gecti gibi ara ara kendini belli ediyo ama kasik agrim var genelde normal sanirim oda
Haticecinar Gmzmtn oglumda 9 ay hastanelerdeydim boyna serum yedim neler cektim ama bunda sukurler olsun kusma v.s hicbirisi yok derlerdi bi hamilelik digerini tutmaz die dogruymus gercekten hic hamile gibi degilim 😊
Gmzmtn Haticecinar hamileliğimi ben de hiç hissetmiyorum ama endişeliyim hep bebeğim iyi mi diye hep doktora gidesim var 🙄🙄
Haticecinar Gmzmtn sukret canim olmadigina. Ne yediginden anliyodu insan ne ictiginden cok zordu. Birsey yoktur merak etmr benim de randevuma daha 2 hafta var 12 haftalikken cinsiyet tahmini yapar sanirim oglumu 12 de ogrenmistim😊
Gmzmtn Haticecinar evet bana da 2 hafta var gün sayıyorum yemin ederim 😁 ıyi olduğunu öğreneyim cinsiyetini merak bile edemiyorum inş sağlıklıdır iyidir 💜💜
Haticecinar Gmzmtn iyidir canim merak etme bende gecen hafta oleydim doktoruma yazdim oda evham yapicak bisi yok hersey normal soylediklerinin demisti icim rahatlamisti.bakalim gidince gorucez nasillarmis minisler👼
21147nisa Burcum32 ben yaptırmayı düşünmüyorum canım sadece zamanı gelince detaylı ultrasyon olsa yetrli bnce
Burcum32 Burcum32 bende yaptırmayı düşünüyorum ama cevredekiler yaptırma diyorlar detaylı ultrasonu bile yaptırma dediler
21147nisa Aşırı mide bulantısı ve Gaz sancısı var bide sürekli yoruluyorum uykum geliyor ha bi de saat bası tuvalet var 😂😂
21147nisa Haticecinar özele mi yoksa devlet hastanesine mi muayene oluyorsunuz özelde rahim duvarı kanama var progestan kullan diyor devlette bi skntı yok herşey normal sadece vitamin kullan diyor hangisine devam etsem bilemeden canım