rosemomm gzm1994 kasık karın bacak ve bel ağrısının yerleşme döneminde ilk zamanlarda olabileceğini söylediler
rosemomm son adet tarihine göre 5+5 deyim ancak ilişki olarak üç dört haftalık ancadır gecen hafta öğrendim 68,216,540 ve bugün 2385 beta ancak kesem görünmedi doktor daha erken olabileceğini söyledi 23 aralıkta tekrar bakalım dedi
Edolili rosemomm bende sizinle aynıyımmm, ilişki tarihine göre 3,4 haftalık bende 5+5 deyim adet tarihine göre hesaplanıyor ya ondan öyle çıkıyor😇 ben kan veremedim daha ayın 20 sinde muanem var . Ama acile gittim biraz ağrım oldu keseyi gördüler 🤷🏻♀️
Edolili Ayezhanim evet canımm daha yeni ondanmış haftayı bekliyordum 🤷🏻♀️ Sen nasılsın senin bebiş kaç aylık, ilk gebelik mi? Adını öğrenebilir miyim 😇 Benim adım Eda memnun oldum 🌺
Ayezhanim Edolili canım merhaba ikinci gebeliğim bir kızım var 3.5 yaşında en son iki gün önce beta değerim 550 idi ,adım Seren🎀
rosemomm Edolili iki gün önce gittiysen görünmüş olabilir 3000 üzeri olursa daha rahat görünür demişti ben de salı günü tekrar gideceğim bakalım😄
Ayezhanim Edolili maşallah canım beraber ilerliyoruz kızlarımız da aynı yaşta simdikiler de gönlünüzce olur inşallah
Hayat-07 Edolili ya bende 3 gün önce öğrendim 4+6 şuan bugün doktora gittik kese göremedi takipte kalalım mı konuşuruz
Edolili Ayezhanim Ne öğretmenisin 🤗 Bende sigortacıyım ama ara verdim şuan yapmıyorum kızım ve ikinci hamileliğim için. Ama memurluktan haber bekliyorum inşallah olursa bı başvurum var 🤲🏻
Ayezhanim Edolili inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin sınıf öğretmeni 🤗köy okulunda çalışıyorum benimde çok zor oluyor git gel ama bakalım merkeze geçersem insallaha ama tabi az kaldı bu dönemi bitirirken geleke eğitim öğretim yılında gebeliğim ilerlerse izne ayrilirim