Yenibirannee ayoLNolduYine kimyasal gebelik sanirim bugun adet günüm kanamam başladı. Hayirlisi artik zaten planladığım bir gebelik değildi ama neden boyle oldu anlamadım yarin doktora gideceğim teşekkür ederim
Yenibirannee ayoLNolduYine kimyasal gebelik sanirim bugun adet günüm kanamam başladı. Hayirlisi artik zaten planladığım bir gebelik değildi ama neden boyle oldu anlamadım yarin doktora gideceğim teşekkür ederim
ayoLNolduYine Yenibirannee evet kimyasalmış o zaman geçmiş olsun çoğu kadının başına gelebilen bişey bu.
Love13 ayoLNolduYine bende 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı ama bir öncekinde boş gebelik sonucu düşük yapmıştım 🙈 şimdi regli tarihime göre 5 haftalık görünüyor ama ilk kontrole gitmeyi erteliyorum korkudan 🫣
ayoLNolduYine Love13 öyle düşünme kontrol önemli asla ihmal etme hepsi aynı olacak diye bişey yok. İnşallah bu sağlıklı gebelik tir
Brglcm Love13 Merhabalar boş gebelik olduğunu kaçıncı haftada öğrendiniz benim ilk gebeliğim normalde bugün adet tarihime göre 6+1 im ama Cumartesi yani ayın 24 ünde gittiğimiZde yani 5+3 ken gittiğimizde keseyi gördük 1 mm di bu akşamda kontrolün vardı kese 1.2 ml çıktı doktor bana 5+1 dedi gebeliğin bende hayır hocam 6 dedim senin tarihine göre 6 evet ama benim ölçümlerime göre 5+1 dedi haftaya Cumartesi randevu al bidaha gel eöbriyoyu görmemiz lazım normal şartlarda dedi yani haftaya kritik dedi bana göremeyedebiliriz göredebiliriz tarzı konuştu bende ister istemez üzüldüm morelim bozuldu büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim sizde ne zaman anlaşıldı diye
Gupssse ayoLNolduYine geçen hafta öğrendim daha 2.kez kan veremedim bir türlü 2 kayıp sonrası su an 17 aylık bebeğim var korku endişe hepsi var.ilk hamilelik çok zordu (oksapar iğne gebelik şekeri yüksek tansiyon…)Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ygmrb ayoLNolduYine bende tüp bebek transfer oldum 8 inde 19 unda öğreneceğim gebe olup olmadığımı güzel annişler bana da dua eder misiniz bende aranıza katılırım inşallah 🙏🏻
Gupssse Cgdmustn önceki değeriniz kaçtı ayrıca kahverengi leke de olsa doktorunuza görünün bazen önemli olur bazen normal kabul edilir
yesimsss Dileyen isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻 güzel haberlerimizi paylaşırız umarım
Cgdmustn Gupssse 4,36 adetime 7 gün varken öğrendim bu değer , bugün 21,90 çıktı ama kahverengi leke geldi sabah sonra kesildi kadın doğum doktoruna yazdım cevap bekliyorum ona göre gideceğim
Edolili ayoLNolduYine Memnun oldum Nur🌺 Bebeğini gördün mü kese içinde ben bugün gideceğim görmeye inşallah bir sorun yoktur 😍
ayoLNolduYine Edolili hayır maalesef haftaya perşembe beklemek zorundayım gitsem de kese görünmez daha 3+5 haftadayız 😄 sorun yokturdur merak etme ❤☺🤲
AysunZeynullazadeh__ ayoLNolduYine Bende 6 aralıkta öğrendim.5+3 haftalık hamileyim☺️ Daha çok yeniyiz,önümüzde uzun ve güzel bir yolculuk var.Sağsalim hepimiz bebişlerimize kavuşalım Allahın iznile🌸