ayoLNolduYine valla ilk kızımda öğrendiğim de 1 haftalıktı keseyi görene kadar her hafta kalp atışını duyana kadar her hafta özele gittim sonrası zaten ağır geçtiği için hep hastanedeydim 2 ci kızım 10 yıl sonra olduğu için onda da her hafta özele gittim bu 3 cü ilk evde test yaptım hatta çok silik çıkınca test bozuk dedim 1 gün sonra bidaha yaptım baktım çok silik emin olamadım 3 gün 3 tane toplamda 6 tane test yaotım sonra eşime söyledim 2 3 gün sonra sağlık ocagına kızımı aşıya götürünce bari kan vereyim dedim kan verdim sağlık ocagı doktoru 3 4 haftalık dedi şuan sat a göre 5 + 5 teyiz hala hastaneye gitmedim işte öyle oluyo 😁 heyecanlımıyım evet başkalarına 3 cü çocuga nasıl cesaret ediyorsunuz derken 3 bana süpriz yaptı ama testte o pozitifi görünce yine heyecanlanıp yine elleriniz titriyor o zaman anladım demek ki dedim insanlar söz konusu evlat olunca 3 4 5 te olsa heyecanlanıyo 🥰 ama biraz sakinlik biraz bildiğimizden mi yani hala hastaneye gidip kesesini göreyim oldumu olöadımı endişesi öyle çok yok gidip kalp atışımıda göreyim bari diyorsunuz 😁