Portakalcicegi aynı yoldan geçmişiz ne canım. Ben Perşembe günü doğum yapacağım hastanenin aciline gittim mecburen kasintilarim arttı diye. Orda doktor kontrolünde iğne yaptılar ama hemen kadın doğum doktorumu aradım durum boyleyken böyle dedim hatta bu kaşıntıların sebebi kolestoz olabilir mi dedim yarın test yapıp kontrol edelim dedi. Cuma günü hemen acele bir sekilde sabah tüm aile hastaneye gittik test yapıldı sonuçlar temiz çıktı fakat nst den çıkan sonuçla birlikte doktorum öğleden sonra bebekleri alalım dedi. Saat 2 ye kadar doğum için hazırlıklar başladı. Sezeryan olacaktim. Saat 2 de gelip beni alıp dogumhaneye götürdüler. Epidural anestezi ile doğum yaptım ben de. İğne dediğin gibi hiç acitmadi. Fakat doğum esnasında ben de bir ara çok hızlı kalp atışı hissettim. Hemşire de fark etti. Ne oldu falan dedi kalbim çok hızlı atıyor dedim. Tamam sakin olalim dedi. Burnundan nefes al ağzından ver dedi. Sakinledim hemen. İlk oğlum doğdu. Getirdiler yanıma ten tene temas ettik. Derken 1 dakika sonra kızım dünyaya merhaba dedi. Onu da getirdiler yanıma ten tene temas ettik. Sezeryandan sonra neredeyse hiç ama hiç ağrım olmadı. Hiç yatmadim hep yürüdüm. Adım attım. Bel baş ağrısı yaşamamak için bol kafeinli içecekler içtim. Ama benim kuzucuklarimda kuveze alındı. Ama Allah’a şükür sağlıkları yerinde. Doktorumuz bir haftayi ya bulur ya bulmaz dedi. Merakla heyecanla bekliyorum. Allah’ım tüm anneleri bebekleriyle sağ salim kavustursun insallahhh 🙏🙏🙏