Meresss Bebekdelisi fanus kafalarında bi plastık kap gibi bişi canım içinde oksjien geliyo küvezin içine falan burunlarında ilk gün vardı
Meresss Bebekdelisi 1700 olduğunda benimkileri çıkmaya yakın olan yoğun bakımagirdilerdi canım herşeye çok az kaldı sabırlı ol
Bebekdelisi Meresss benım aslında 1600/1500 dogdular düşmüşler canın yenı 1700 olmuslar 5 gram var aralarında ama hala oksjendeler
Meresss Bebekdelisi benim biri 1890 dan 1600 e düştü canım 1680 olan 1500 e düştü büyük olan çabuk toparlandı önce onu aldık şimdi diğerini almaya gidiyoruz allahın izniyle darısı başına inşallah tez zamanda kavuş
Fatime07 Bebekdelisi Meresss Portakalcicegi Kızlar mama kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz
Fatime07 Portakalcicegi Meresss ikinizin adınada çok sevındım sağlıcakla büyütün rabbim bir daha ayırmasın 🤲🏻 Benımde 26 aralıkta doğumum olacak inşallah bekliyorum bir hafta kaldı bakalım ☺️
Portakalcicegi Fatime07 Amin canım inşallah 🙏 Sana da güzel doğumlar hayırlı doğumlar diliyorumm yaa İnşallah hiç bir zorluk çekmeden kavusursun meleklerine 🥰 kacıncı haftan olmuş oluyor
Meresss Fatime07 aminn canım inşallah sende bian önce sağlıkla kavuş bekleyen herkes sağlıcakla kavuşsun
Bebekdelisi Fatime07 canım doktor karar verıyor ama mama ısı şans aptamıl cok iyi bıze yaramadı evolvia olmadı derken hip büyüdü bunda Küvez dr karar verecek
Portakalcicegi Fatime07 ilk kuveze girdiklerinde istemişlerdii evolvia kullandık şimdi kullanmıyoruz canım