Zeliha_00 Burcuas çok şükür benden önce ve tek yumurta ikizi bi anne buldum ben de tek yumurta ikizi12+3 neler bekliyor beni acaba neler yapmalıyım daha karnım fazla belli değil kilo almıyorlarmı acaba 🥺
white_flower Burcuas Tek yumurta ikizlerine hayranım birbirinin kopyası oluyorlar çok hoşuma gidiyor Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Nur87 Hasretmstf 30 haftalık 😍🤗çift yumurta kızlarım olacak 3 yıl aradan sonra 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗🙏
zeeyneeeppp Bizde 20. Haftadayız çatlatmayla ikiz gebelik oldu biri kız biri erkek çift yumurta bebeklerim 🥰
Minebebek 12 haftalık ikiz gebeyim çift yumurta ikizleri cinsiyetleri ailede merak konusu kızlar kaçıncı haftada siz öğrendiniz cinsiyetlerini
Nur_089 34hafta cift yumurta findiklarinin annesinden selamlar🫶🏻 bir yakisikli ile dunyalar guzeli prensesi beklemedeyim💖
Belgiin Bizde varız tek yumurta ikizlerim ile daha cinsiyetlerimizi öğrenemedik daha nasıl geçiyor hanımlar sizin hamileliğiniz acaba
Minaliy bende varım çift yumurta 9+5. biz daha çok miniğiz 🥰. bol bulantılı ve yorgun geçiyor geçiyor günlerim. sizlerin nasıl *