Ezel5656- Ezel5656- Ek olarak da kuru dut kaynatip suyunu içince de öksürüğü kesyormus ama bunu daha denemwdim ben. Zencefil+bal+limon çayı ictim iyi geldi. Bazen de sadece zencefil rendeledim balin icine az da limon öyle drek yedim . İyi geldi deneyebilirsin.
gecekusuanne mavininhertonuu sbah aksam hani tekila mi derler minik bardaklar oluyo ya serce parmaginin yarisi kadar bi dikiste iciyorum. 4 te 1 i kadar yani mutlaka dene cok iyi geliyor
mavininhertonuu gecekusuanne Tamam inşallah bugün zencefil alıp yapmaya başlıcam kurtulayım da şu öksürük ten, sağolasın
Mavidunyamm mavininhertonuu 38. Haftada bende çok ağır grip oldum bademciklerim şişti 1 haftaya nane limon, parol falan kullandım iyileştim ama öksürük geçmedi hiç…. Dediğin gibi öksüre öksüre doğurdum. Ama bebeğe zararı olmadı hiç ,🥰
mavininhertonuu Mavidunyamm İyi maşallah sevindim Allah bağışlasın normal mi sezeryan mıydı doğum anında yada sonrasında sorun oldu mu peki
Mavidunyamm mavininhertonuu normal doğum yaptım ve devlet hastanesiydi doğum anında 1 yudum su vermediler o çok zorladı beni boğazım kupkuru olmuştu. Hem öksürüyordum hem boğazımı yumusatamiyordum susuz kaldigim için. Doğumdan sonra da altta dikişlerim olduğu için oksurunce sanki dikislerim patlicak gibi hissediyordum oksuremiyordum doğru düzgün ay yine aklıma geldi çok kötü bir durumdu vallhi
mavininhertonuu Mavidunyamm Ay çok üzüldüm 🥺 onunla geçmiş olsun atlamışsın çok şükür korktum şuan bende
Mavidunyamm mavininhertonuu iyileşmeye çalış bence çünkü dikişlerin olursa ( ki büyük ihtimal dikiş atıyorlar) çok zorlanırsın