Elifmstf 1erkekkannesiiii illa farkli isim koymak icin konulmamali boyle isimler bence cocuklara. cok cok garip isimler cikmaya basladi artik anlamlari da hep cennetten bisey oluyo diyorum.
Merve2111 Kubra-D bence hiranur hem çok fazla duyulmuş bir isim değil bence canım beren bu aralar çok yaygın 😅
Kubra-D Merve2111 Tuntun öyle bi şartlama yok ama bu tarz hoş anlamlı isim seçemedim diyelim. Olanların bi kısmı çevrede var ondan tercih etmiyorum. Eğer isim öneriniz varsa rica edebilirim ☺️
Kubra-D 1erkekkannesiiii estağfurullah işte kendim çok kararsızım malesef 🙈 hira ismine nur ekleme sebebim öbür türlü çok kısa kalıyo gibi isim ☺️ seslenirken tercihe bağlı hira da denebilir orası ayrı konu. Kız kardeşlermde de nur ismi var ama her zaman söylenmiyo ☺️
1erkekkannesiiii Kubra-D Hımm size hangisi sıcak geldiyse onu düşünün tabi Hira yanına ikinci isim de düşünebilirsiniz şık olur 🥰 Beren bana hep zarif gelmiştir o yüzden
Kubra-D 1erkekkannesiiii beren isminin sebebi eski bi öğrencim çok naif çok akıllıydı ondan direkt aklıma geldi o isim eşimde beğendi sonrasında hiranur ismini duydum onuda eşim beğendi bu sefer Hiranur ismine eşim kendini netledi ama ben hala net değilim nedense ya 😄
Merve2111 Kubra-D Yani benim aklımda olan Mira bana çok hoş geliyor veya Zümra bu iki ismi çok beğeniyorum ☺️
buseyldz00 Kubra-D Beren daha hoş daha güzel mesela Hira mı Beren mi deseydiniz Hira derdim daha modern çağa uygun, çocuğun ilerde okul hayatında şuanki çağa uygun isimler olacak çoğunda öyle düşünüyorum ben
Burcubrc08 Beren❤️ Bizim de seçeneklerimizde var, çok kararsısız Gökçe,Beren, Aybike. Okuyanlar yorum belirtirse mutlu olurum🙏
Bebiiii Burcubrc08 kardeşimin adı Aybike goruncw yazmak istedim. üçünün arasında kaldiysaniz Gökçe diyorum çok hoş bir isim çok beğeniyorum sağlıkla gelsin prenses. Bende kızıma kısmet olursa Elizan ismini koyucam. Anlamına dikkat ederek tercih ettik