Helinozan Kubra-D bizde kaldık malesef ben arel diyorum esim ares diyor bi karar veremedik 30 haftliyz
Elifmstf Kubra-D ben oyku beren dusunuyodum ilk. sonra oyku ada dusunduk ve tek oyku olarak karar verdik😇 bazi isimler tek de guzel illa yanina bisy olmak zorunda degil. beren tek guzel bence
Kubra-D Ayy böyle herkes Beren diyince neden hiranur olmasn diye düşünmeye başladm 🤦♀️ ahh annelik işte çocuğumun üstündeki en büyük sorumluluğumuz olduğundan bi netleşemiyorum kendimle.. Beren diyenler neden hiranur değill 🙈☺️☺️
1erkekkannesiiii Kubra-D kulağıma daha hoş geldi canım modern bide her yaşına gider. Yine sizin kararınız ben genel olarak -nur ile biten isimleri pek beğenmiyorum o yüzden sadece Hira olsa hira dedm 😂 annesi olarak tabiii karar sizin haddim değil fikrimi söyliyim dedim 🙏
Elifmstf Kubra-D ben isimleri sadece bebeklik olarak dusunmuyorum yetiskinlik genclik hanimlik ablalik durumlarinda hitap olarak dusunun bi.. beren bebek beren hanim beren abla… hiranur bebek guzel oluyo da hiranur hanim abla pek olmuyo gibi.. hemde beren daha kibar bi isim bence
buseyldz00 Kubra-D Beren daha hoş daha güzel mesela Hira mı Beren mi deseydiniz Hira derdim daha modern çağa uygun, çocuğun ilerde okul hayatında şuanki çağa uygun isimler olacak çoğunda öyle düşünüyorum ben
Elifmstf 1erkekkannesiiii anlami da cok hitap etmedi bana ya yanlis anlasilmasin ama sanki boyle iri cins kopeklere verilen isim gibi geldi soylemi😏
Kubra-D 1erkekkannesiiii estağfurullah işte kendim çok kararsızım malesef 🙈 hira ismine nur ekleme sebebim öbür türlü çok kısa kalıyo gibi isim ☺️ seslenirken tercihe bağlı hira da denebilir orası ayrı konu. Kız kardeşlermde de nur ismi var ama her zaman söylenmiyo ☺️