29102020--- DamlaDemir91 ben egepolde daha dun doğum yaptım canım benim çok da memnunum hem doktorumdan hem de hastaneden
buseyldz00 29102020--- kuzucum hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🤲🌸 acaba ne vardı verdiğiniz doğum parasının içinde? Şerbet oda süsleme falan diyolar nasıl bi oda süsleme mesela bilgi verebilir misin🙏☺️
Fundayakut buseyldz00 İzmir’de semt Garajı diye bir yer varmış outletmiş sanırım giden var mı yada bilen ?
buseyldz00 Fundayakut yani bergama’dan nasıl tarif edebilirim hiç bilmiyorum ama , gaziemire giden otobüs, dolmuşlar önünden geçiyor outletin
29102020--- buseyldz00 canım doguj ücreti 8400 TL sezeryan oldu benim organizyona yetişemedim çünkü bir anda doğuma aldılar şerbet verdiler bı de kapıya süs taktılar
Fundayakut buseyldz00 Kız yok izbanla gidiliyor onu biliyorum 😅 outlet nasıl sadece çocuklar için mi hangi. Mağazalar var onun için sordum
buseyldz00 DamlaDemir91 benim ilk doğumum egepolde oldu çok memnun kaldım, nasıpse yine orda olucak doğumum 🌸
buseyldz00 Fundayakut hıı 😄😄 valla lcw var orda çocuk için başka yokki ya çokda söylenildiği gibi bebek için çok mağaza yok yani
buseyldz00 Fundayakut outlet olarak yok ama civil var optimumun tam karşısında orası çok güzel çok çeşit öyle uçuk fiyatlarda yok oraya gidiyorum genel olarak ben
anie Fundayakut optimuma gelmeden ebebek babymall falan yan yana 3 4 tane mağaza var çeşit de çok fiyatlarda uygun canım ben ordan alışveriş yaptım bakabilirsin oraya da
Fundayakut anie Ben oraya baktım da pek de uygun gibi değildi ya yada bana öyle geldi internet daha ucuz oraya göre
Umutluanne1 Twinstoddlermom merhabalar İsmail beye kontrole gittiniz mi tekrar acaba hastane netleşti mi
anie Fundayakut tabiki internette daha ucuz seçenekler bulmak daha kolay ben demirbaş beşiktir yataktır ordan aldım görüp dokunarak kıyafet pamuk bez vs internette indirim kovaladım 😄