Twinstoddlermom Umutluanne1 hiç doğumla ve hastaneyle ilgili olarak konuşmadık bilmiyorum maalesef bi kaç haftaya netleşir sanırım bizim de ☺️
Umutluanne1 Twinstoddlermom daha bizde hiç konuşmadık benimde çarşamba günüydü kontrolüm o gün Serpil Hanım a sordum . Kafamızda bir bütçe oluşturalım diye baya oluştu şimdi 😂😂egepol ün 15 poz doğum anı ve ertesi gün odada fotoğraf Hakkı varmış babayla bebekle , Kapı süsü ve 15 adet lohusa şerbeti fiyata dahilmiş
buseyldz00 Smnrtzc Bülent Turgut Ay doktorum, doğum ücreti şuan 8bin civarı söyleniyor ama yılbaşından sonra artıcakmış
S1_ tuubbbaa evet ya muayene ücretlerini de artar muhtemelen kasımda zam geldi yılbaşıyla tekrar zam gelecek belli ki, izmirde devlet hastanesinde randevu bulmakta zor
S1_ 070518 orta seviye diyebilirim cok memnun değilim açıkçası hızlı muayene ediyor sormak istediklerimin çoğunu soramıyorum. Fotoğraf alıyoruz ultrason onlar bile genel geçer hızlı net değil. Kilo tabibimi yapmıyor mesela. Bir de ben ecopirin 150mg kullanıyorum bebeğimin kalbinde parlama var 16. Haftadan beri onlarla ilgili de detay vermiyor. Değiştirmek istiyorum ama doktorda bulamadım açıkçası. Gidip memnun olan arkadaşları görüp gittik ama ben cok memnun değilim
070518 Şahsen bende çok memnunum o yüzden sormak istedim evet biraz hızlı muayene oluyor ama sanırım çok hastası olduğu için yetişmek adınadır. Umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz, sağlıcakla kucaklamak nasip olsun inşallah 🙏
DamlaDemir91 çiğli 14+2 🤗 kızlar aranızda egepolde doğum yapan varmı ? şuana kadar doğum için en çok orayı duydum herkes çok memnun kalmış bende orayı düşünüyorum açıkçası
29102020--- DamlaDemir91 ben egepolde daha dun doğum yaptım canım benim çok da memnunum hem doktorumdan hem de hastaneden
buseyldz00 DamlaDemir91 benim ilk doğumum egepolde oldu çok memnun kaldım, nasıpse yine orda olucak doğumum 🌸