Kucukcivciv mavimsiiii Bayadır yapıyomuşsunuz da aslında 🥲 birde videoların iddiası şu bunu yapınca hemen doğurursunuz diyo anlamadım valla kime göre neye göre 🥲
_anne_kuzusuu00 2815 benim nişanım geldi 28 kanamam başladı hafif hafif 29 doğuma girdim ama açılma 1 cm di suni ile oldu sancım vardı ama azdı
tazeanneveminigi marnus açılmaniz veya herhangi bir belirtiniz var mıydı öncesinde? Benim çok fazla bel ağrım kasık ağrım var ancak sancim çıkmıyor. 1 parmak kadar da açıklık var. 39+0′dayiz. Sizin haftanız falan kaçtı ben de yapmak istiyorum ama hiç halim yok😢😢
marnus tazeanneveminigi hiç açıklık yoktu. 39+1 de dr 41 e kadar dursanda açılmaz bebeğin başı tam yerleşmemiş kanala suni ile seni hemen doğurtuyum dedi. Suni sancıdan korktum hatta burda soru sordum millete.39+4 te gel tekrar bakalım dedi ben yanaşmayınca suni sancıya. 2 gün yürüyüş yaptım 4000 er adım. 39+4 te biraz daha kanala yerleşmiş baş 2 gün müsade sana sancın gelmezse suni dedi yine. Ben de o gün gittim ananas aldım yarısını yedim. Üstüne activating labouru yaptım(çok basit hareketli 7 dakkalık video) gece sancım tuttu
ummcicek Kızlar yapmayı deneyin ikidir yapıyorum, kasılmalarım oluyor, sancılarım oluyor işi gücü bırakıp yapsam sanki dogururum gibi 😂
Kucukcivciv ummcicek Ya ben tam motive oluyorum yapcam diyorum bu seferde doğum korkusu basıyo 😅 arada kaldım 😅
Kuskoysunlaryoluna ummcicek Allah yardımcınız olsun. 1000 lira ne ya iyice abartmışlar. Ben 500 verdim 2+1 Hayırlısıyla kavuşalım inşallah bebişlerimize 😍🙏🏻
_anne_kuzusuu00 Kucukcivciv ben hep normal istedim doktorumda yapabilirsin dedi hep normal olsun diye bekledi ne düşünürsen o oluyor bence hep iyi düşün olucak de kalbini ferah tut olmazsa da sezaryan olur önemli olan bebegine kavuşmak onu kucagına alınca çekdiğin acı unutuyorsun insallah hayırlısı ile kavuşursun bebişine
mavimsiiii Kucukcivciv vallahi bende yorumlara baktım hepsi doğurmuş beni bi heyecan sardı yaptım yok yaptım yok 1 haftaya yakın artık neredeyse yok gelmiyor ne bi ağrı ne bşşey
sedefyrs1101 3 gün boyunca günde 2 kere yaptım dün doğum yaptım tesadüf mü ise mı yaradı bilmiyorum ama yaptığım günden beri kasılmalarım başlamıştı dün doğum yaptım 🤗
Kucukcivciv mavimsiiii Benim de bu aralar ağrılarım var ama muaynelerde açıklık vs hiç bişi yok. Nasıl doğcak bu bebe bilemedim 🫠
mavimsiiii Kucukcivciv bende bugün doktora gittim sancım var ama az açıklık az eve gönderdi pazar yine gideceğim inşallah açıklık biraz daha varsa doğuma alıcakalr yoksa eve git dedi Salı gel yatış yapılacak doğum olucak Allah’ın izniyle son 4 gün