_anne_kuzusuu00 Kucukcivciv ben denedim bi ama öyle doğuma gitmedim ama yapılabilir spor olarak evde ben ahududu çayı içdim merdiven indim cıkdık günlük 3 saat yürüyüs plates valla gelmeyince gelmiyo 40+6 da suni ile doğurdum
Kucukcivciv _anne_kuzusuu00 Bende gün içinde aktif hareket ediyorum aslında hurma da yiyorum ama hala tık yok 39. Haftayım bakalım inşallah kendi sancılarım ile normal doğurmak istiyorum. Peki suni sancı ile açılmanız kaç saat sürdü sizin?
_anne_kuzusuu00 Kucukcivciv ben saat 9.30 da yattım sancıyı bagladılar ama hızlı arttırdılar sancıyı 15.30 da doğurdum bebegimi ama sonunda zaten kendi sancınla doğurıyorsın son yarın saat dayanılmaz oldu
Kucukcivciv Nuray08 Ya bide altına “yaptım hemen akşamına suyum geldi” demişler bide 🤭 o zaman yormucam kendimi yapmaya 😅
marnus Kucukcivciv ben ben ben:) ananas yedim+activating labouru yaptım gecesine sancım tuttu dün doğurdum😁
Kucukcivciv marnus Ananasa alerjim var onu yiyemem de hurma yiyorum iki haftadır ama ne açılma ne bir şey 🤣 peki tek yapmada mı oldu bikaç gün tekrarladınız mı? ☺️
tazeanneveminigi marnus açılmaniz veya herhangi bir belirtiniz var mıydı öncesinde? Benim çok fazla bel ağrım kasık ağrım var ancak sancim çıkmıyor. 1 parmak kadar da açıklık var. 39+0′dayiz. Sizin haftanız falan kaçtı ben de yapmak istiyorum ama hiç halim yok😢😢
Kuskoysunlaryoluna Ben de tüm her şeyi yapıyorum ama gelmedi. Hatta sanırım kanalda bile değil. Yürüyüş Egzersiz Hurma Ananas Merdiven çıkma Adaçayı Hepsi yapıldı ✅ Sonuç: olumsuz 😁 Hafta:38+1
Kucukcivciv Kuskoysunlaryoluna Bende 39 dan bildiriyorum; Egzersiz Yürüyüş Merdiven çıkma Hurma ile devam ediyorum bebek kanalda ama gelen de yok açılmada 🥲
Kucukcivciv Kuskoysunlaryoluna Ay evet sanki 9 ay değil de senelerdir hamileymişim gibi hissediyorum 🥲
ummcicek Kucukcivciv ben hiç inanmayaraktan bugun gece yapayım dedim, yattım sonra ve sancım tuttu, kasılmalarım hala daha var, belimin ortası yanıyor o acıya uyandım Ama bilmiyorum su, nişan vs yok Gelip gecedebilir, devam edebebilir
Mavidunyamm Kucukcivciv ben yaptım ama günde öyle bir iki değil. Sürekli ama sürekli yaptım. Yani işimi gücümü bıraktım o egzersizleri yaptım. 3 gün sonra dogurdum 🥰 onun haricinde hicbirsey yapmadım o yüzden onun tetiklediğini düşünüyorum. Ayrıca o videodakiler acilmami çok hızlı ilerletti çünkü sancım geldiğinde de o videodakileri uyguladım hastaneye gittiğimde 5-6 cm açıklıkla 2 saatte doğurdum 🌸
Kucukcivciv Mavidunyamm Ay maşallah ne güzel olmuş ☺️ bizedr nasip olur inşallah 🙏🏻 bende deniycem ya gözümü kararttım 🤭 inşallah güzel sonuçlar alırım
Kuskoysunlaryoluna ummcicek benim de geceleri kasıklarım agrıyor gündüzleri sanki geri yukarı çıkıyor
ummcicek Kuskoysunlaryoluna yoruldum cok ya🤕 Oglum var 16 aylık hem o, hem doguma temizlik dahi yapmadım, ev almış basını gidiyor, gündelikçi ev buyuk diye 1000 TL istedi, stresliyim Biran önce hayr ile gelseydi ler
Kucukcivciv ummcicek Bende temizlikçi tutcaktım ama istediğim kişide sıra bulamadım resmen birde çalışıyodum doğum iznine ayrıldım maaşım da yatmıyor srtık doğumdan sonra yatıcakmış toplu olarak. Tek eşimin maaşına kaldık ondan da çok ısrar edemedim. Her gün bir odayı dip köşe temizledim kendi başıma 😢 çok zorlandım ama şimdide sık sık her an doğururum diye günlük temizliğimi yapıyorum. Başka çocuk olmamasına rağmen inanılmaz yoruluyorum 😢
Kuskoysunlaryoluna ummcicek Allah yardımcınız olsun. 1000 lira ne ya iyice abartmışlar. Ben 500 verdim 2+1 Hayırlısıyla kavuşalım inşallah bebişlerimize 😍🙏🏻