Üç gündür sağ elım çok agrıyor doktoruma sordum normal dedım aynı durumu yaşayan var mı?

gozde71 ödemden sıvı birikiminden magnezyum eksikliğinden… karpal tünel sendromu kaynaklı…
    Çok olan bişey sanırım hamilelerde..
    36+6yız. Yaklaşık bi iki haftadır geceleri bile uykudan uyandırıyor el ağrısı.. aşırı ödem olmaya başladı ellerimde.. ikiye katladı valla boyutu resmen

Doktorumda normal karşıladı ben de öyle bır sendromu okumuştum ne ıyı gelır acaba

Aynı durum bende de var 35+1 haftalığım tuzu azalt ve karbonhidratları az tüket dedi doktorum bol bol protein kaynaklı besin yemelisin dedi.

Nazzz92 tuz kullanmama rağmen hep problem oldu anlayamadım 🤷🏻‍♀️

gozde71 benim ellerimde ve kollarımda da uyusma var, resmen geceleri uykudan uyandırıyor

gozde71 benimde barmaklarım bileklerim çok agrıyor en çokda sabah uyanınca birde durduk yere uyuşuyor

Özellikle son ıkı gündür benı mahvettı hıcbır şey yapamadım parol ıyı gelır mı acaba

gozde71 aynı şekilde. Gecen gün doktora gittim. El bilek ateli kullanmamı söyledi. O rahatlatırmış

Amine95 Benımde aklıma geldı dün gece ağrısından çok ağladım bazen bır seyı tutamayacak kadar çok agrıyor

gozde71 dün doktoruma sordum; hafif sıcak gibi tuzlu suda ellerini biraz beklet dedi.bende son 3-4 gündür uyuşmadan şikayetçiydim

sahin17 ellerım acımaya baslayana kadar uyusmayı dert edıyordum ama acımaya başlayınca keske uyuşmaya devam etseydi dedım demek ki normal