A_syma Allahkahretmesin1 Bir tatli kasigi kahveye goz karari limon sıkıp karistirin harc kivaminda olsun. En fazla o kadar yiyebilirsiniz zaten :) Bir kase yogurda 3 4 yemek kasigi kadar nisasta koyup yiyebilirisniz.
Qnl Allahkahretmesin1 bi yemek kaşığı kadar kuru çay yuttum kahve üstüne limon sıkup yuttum patates haşladım yedim makarna haşladım yedim en son hemoroid sahibi oldum dr a yazdım reflor diye bi toz verdi içtim akşamına kesildi dr a sor bence
elif233233 Allahkahretmesin1 aynı şey benimde başıma geldi 27+4 haftadayim. Siz kaç haftaliksiniz . Acaba kan ilaçları mi yapıyor hormonlar mi anlamadm sık sık oluyorum
Allahkahretmesin1 elif233233 8+4 günlük daha küçüğüz biz üşüttüm sanırım ondan oldu gibi geliyor bana
Allahkahretmesin1 Mnkskemal teşekkür ederim nişasta yoğurdun tadını çok değiştiriyor mu bulantı sorunum var çünkü
Mnkskemal Allahkahretmesin1 yok hayır aynı sadece koydun dye tuaf yeme hıısı veryr ccklra da veryrm hemen kesyr
Allahkahretmesin1 AyEmGul teşekkür ederim ağrıyı falan hemen rahatlatıyor mu peki uyandığımda beri ağrım var
AyEmGul Allahkahretmesin1 şöyle söyleyim. Ben bunu nette görmüştüm. Çok kötüydüm ve bunu denemiştim bana iyi gelmişti. Karnım ağrıyor muydu onu hatırlayamadım işte ama kıvranıyordum. 🤔🤔
AyEmGul Allahkahretmesin1 bu bana iyi gelmişti. İnşallah size de iyi gelir. Şifa olsun. 💕🌸❤️Afedersiniz ben de çok kötüydüm, öyle böyle değil. Bu iyi gelmişti işte.