A_syma Allahkahretmesin1 -Kahveye limon sıkın yogurtla nisastayi karistirin haslanmis patates -yagsiz yayla corbasi -muz
Allahkahretmesin1 Esraliiii hemen hemen her gün direkt yoğurt olmasa da ayran vs içiyorum dünden beri böyle geçmiyor
baby3_ Allahkahretmesin1 normal Türk kahvesi yapın onu için telveye de biraz limon sıkıp yiyin gerçekten birebir
Esraliiii Allahkahretmesin1 kolaya gecmez ben hastanede serum taktırdım ona ragmen bir gün daha sürdü canım çok sancılıyd duramazsan git serum taktır
Allahkahretmesin1 Esraliiii ishal için değil de aşırı bulantı için gidip serum taktırmıştım daha dün ya o serum yaptı ya da üşüttüm galiba
Allahkahretmesin1 A_syma kahve limonun ölçüsü nedir bir de nişasta ve yoğurt demişsiniz onun da ölçüsünü söylerseniz sevinirim
A_syma Allahkahretmesin1 Bir tatli kasigi kahveye goz karari limon sıkıp karistirin harc kivaminda olsun. En fazla o kadar yiyebilirsiniz zaten :) Bir kase yogurda 3 4 yemek kasigi kadar nisasta koyup yiyebilirisniz.
minikmucizemmmmmm Allahkahretmesin1 1 tatlı kaşığı kadar kahveye limon damlat yut anında kesiyor inşallah. Dolu dolu kahve koyma ama yarısına koy kaşığın granül kahve ya da türk kahvesi fark etmez