Suleehamdi Hatice_aslankan ben 37+3 deym haftaya yapılacak bana da çatı muayesi yaptıranlar yazabilir mi acıyor mu nasıl oluyor dayanilmiycak Bi ağrı yada acı mı okuyor korkuyorum biraz
Akan Suleehamdi sadece güzel nefes alın verin öyle dayanılmıcak derecede acımıyor . Unutulmucak bi acı da değil
1eczacanne Hatice_aslankan olmadım 😅 iki sağlık çalışanı oturduk kafa kafaya verip gereksiz dedik bir doktor bir eczacı 😅😅
Hatice_aslankan 1eczacanne neden acaba doktor mu gereksiz buldu ama doğuma musaitimisinz nasıl anlıyıcak
EymenEge_ Ben bugün çatı muayenesi oldum.Sağdan soldan duyduklarım yüzünden çok korkarak gitmiştim hastaneye ama inanın korkacak hiç bişey yok hiç bir ağrı hissetmedim hatta doktor kalkabilirsin dediğinde bitti mi diye şaşırmıştım 😊
Mervece1 EymenEge_ Ben de pazartesi olacağım eğer o zamana kadar doğum başlamazsa tabi. Size ne dedi muayenede. Kaç gününüz kaldı
Hatice_aslankan EymenEge_ bakalım ben ne zaman olucam inşallah sizin gibi hissetmem 😂 kaç haftalıksınız şuan
EymenEge_ Mervece1 çatı normal doğuma uygun mu diye kontrol ediliyor bir sıkıntı yok dedi normal doğum için bekliyoruz şimdilik 39hafta bitti bugün 😊
Nisanduaaa1 Suleehamdi kendini kasarsan agırıyor yoksa birşey yok yani nasıl alttan ultrason ile muayene ediyorsa bunda da parmak ile bakıyor o kadar
Arzuclkk Her doktor çatı musyenesi yapmıyor ki.Ancak doğumun baslamasina yakın açilma musyenesi yapan da çok
almilakusunannesi Bende büyük bir korkuyla gitmiştim 37+2’de ama hiç böyle basit bir şey olduğunu düşünmüyordum. Bir jel sürüp armakla rahmin sağına, soluna ve üstüne dokunuyor o kadar. Hiç can yakan bişey yok