Melissssa NurdanHakan işte işin kötü yanı ben böyle oturim de yeyim şişene kadar olayını da yaşamadım bakıyorum beğenirsem iki lokma beğenmezsem en güzel yemek de olsa yemiyorum 😁😁
NurdanHakan Melissssa biraz daha geçsin ben yemek yemeyi yemekten tad akmayı hamileyken öğrendim ve suan normal hale döndüm hiç bişi hamilelikte aldığım tadı vermiyor
Seyymaa Melissssa Benim kocacmda garibim istiyoki bişey istiyim oda hevesleniyo sen aşer ben getiriyim falan ama bende iş yokki işten gelirken bisey istiyorum o eve gelene kadar isteğim gidiyo 😂
Deletedmom434 Melissssa ah canım geçmiş olsun dikkat et kendine havalarında hamilelik hormonları tuttu bir öyle bir böyle😂😂
Sakaryali54 Melissssa 32 oldk hala tik yok esim bile dalga geciyo o kdr diyodn as erince bni surundrcektn geceleri kaldrcaktn hani nerde diyo.
Melissssa Sakaryali54 ayy evett ne hayaller kurdum onu aşerecem bunu aşerecem yok İnternet siteleri araştırdım bilmem nee 🤣 tövbeler olsun daha bir şey yaşamadık 🤣🤣
Melissssa Beram Hahah 🤣🤣 ben çok rüya gördüm yaa hep aç uyuyordum rüyada yeyip doyuruyordum kendimi 😂😂 uyandıktan sonra yiyemedipim için öyle avunuyordum 🤣🤣
Seyymaa Melissssa Kesinlikle aşermek şurda dursun ben hamileyim şu işimi yaparmısın yada şu konuda yardm edermisin bile diyemedim kimseye. Kendi işimi kendim halletmeliyim kimseye minnet etmemeliyim gibi garip triplere giriyorum kendi kendime 😂
Deletedmom434 Melissssa hahah😂 boşver arkadaşım biz bir değişiklik yapıp meyve sebze değilde uyku aşerelim belki uyku bize acır😪
Buse01 Melissssa bnde asermedim niye nazlanamiyorum suzulemiyorum hep bi mahmut abi gibi hareketler hep tum islere kosmalar kimseye oram buram agridi demiyorum bile 30 haftaligim bu arada :)
Melissssa Buse01 kız hiç sorma bir Mahmut abi de benim galiba 🤣 bana kızıyorlar yapma etme aman ne olacak ki diyorum sonra değer de kalmıyor bacı iyilik de başımıza patlıyor 😂
Glbyrk Melissssa Beeennn hiç aşermesim hamileliğim boyunca midem falanda hiç bulanmadı ☺️☺️hamile olmadan önce daha çok istiyordu canım 😁😁
Melissssa Glbyrk ay evet yaaa canınız istemesin her gece 12de kalkar sucuklu Yumurta yapardım uykudan uyanır çikolata kek yerdim şimdi önüme koysalar geri çeviriyorum çok mutsuzum yaaa yemek istiyorum şişko olmak istiyorumm 🤣🤣😂😂
Hasretzeynep Bu saatten sonra aserilmez demeyin ben biz yiyorum ve buzu çok farklı bir istekle yiyorum 32 hafta ligin 😂🌼
Melissssa Hasretzeynep aa buz muu 😂 inşallah benim de canım buz ister çok eğlenceli değil mi 😂 ilk defa duyuyorum çok ilginç 😂
Glbyrk Melissssa Ben yemediğim istemediğim halde kilo aldım anlamadım nasıl oldu 🙄🙄😁😁vallaha bende hamilelikten önce eşime canım onu istiyor canım şunu istiyor diyordum getiriyordu sağolsun şimdi kendi soruyor niye daha birşey istemiyorsun 🤣🤣