Kızlar merhaba 7+6 hafta falanım şu an çok şiddetli ağrım var sizde de bu tarz ağrılar oluyor mu gaz sancısı ve adet sancısı gibi

Tuntun neren ağrıyor ? Ben de ilk zamanlarımda bel ve kasık ağrısı çekmiştim ama ilk trimester dönem bitince ağrılar geçti çok şükür

uraz_ve_annesi- hala kendime düzenli bir doktor edinemedim İstanbul Avrupa yakası Fatih’te yaşıyorum ilk doğumum Esenler medipol’de olmuştu fakat hiç memnun kalmadım hala Doktor arayışım devam ediyor şöyle emin oldum düzgün bir doktor bulsam Avrupa yakasında kendimi ona emanet edeceğim

199319 böyle şiddetli bele ve karna vuruyor sancı değil de böyle çok tok bir ağrı gibi gerçi affederseniz az önce kustum kahvaltıdan sonra acaba hani onun kasılmasından kaynaklı mı oldu bilemedim çöktüm yere hareket edemedim

199319 kötü niyetle yazmamıştır belki böyle durumlara tabii ki doktora danışmak en mantıklısı ama hala kendime güvenilir içime sinen bir Doktor bulamadığım için ben de biraz çaresiz kaldım açıkçası

Tuntun tamam hanımefendi endişelenin o zaman ne diyim. Yani maden doktora gidin tavsiyesi verince bir şey demiyorsanız buraya yazmayın doktora gidin öyle değil mi ? Sanki kadın kansere çözüm bulmuş da savunma yapıyorsunuz bir de

199319 çünkü endişelenilmesi gereken bir durum çok şiddetli ağrılar hamilelik olmasada normal değildir

Tuntun gerçekten iyi niyetli yazdım çünkü doktorum gebelikte hiçbir ağrı normal değildir demişti bana iyi bir doktor en kısa zamanda edinin yani nolur nolmaz riske atılacak bir şey değil bebeklerimiz keşke demektense gidip baktırmak daha iyi

199319 doktora gitme tavsiyesi doğru ama ben şu an kendime bir doktor bulabilmiş değilim düzenli gidebildiğim güvendiğim biri yok olsa zaten o kişiyle iletişime geçerdim direkt kişinin söylediği tavsiye doğru ama benim için geçerli değil ve ben de o an direkt buraya yazmak istedim endişeliydim zaten… Savunma yapmıyorum amacı korkutmak olmayabilir Ben öyle algılamadım o yüzden cevap verdim.

uraz_ve_annesi- Büyük ihtimal kusmadan kaynaklı o kasılmalar ağrı olarak vurdu diye düşünüyorum umarım tehlikeli bir durum yoktur en kısa zamanda bir doktor bulurum kendime de çıkarım şu çıkmazdan inşallah