elifcicek_07 NobleMom yaa predictor aldım tek marka o gibi zaten internetten bakıyorum 60 lira falan yazıyor ben iki eczaneye sormuştum o zaman kk işlemlerde duruyor hala hareket tam 127 lira para ödemişim yaa
mrvsrcn NobleMom kuzum sakın prodoctor alma yanlış çıkarıyor bende kaç defa çıkardı 2,30 değeri bariz silik çıkardı yani , illa test yapacağım diyorsan kıy paraya predictor al bence ya da git kan ver özelde testle aynı para
NobleMom mrvsrcn predictor 110 tl dedi nasıl alam 😂 IND diye bi test verdi 40 tl oda erken gebelik testiymiş güüyaaa ama kaset testte çıkan hayali çizgilerim bile çıkmadı bunda 🙈 sevmedim ben bu testi 🙈
mucizeolsunn NobleMom daha yeni 40 tl ye almış eşim o civarda fiyatları vardır sanırım ama bence kaset test veya erken gebelik testi o kadar fark etmiyo boşuna para yani kaset test de gösteriyo gayet benim değerim 7 iken iki testde de çıkmıştı öyle söyleyim
Lavinnn NobleMom 2 hafta önce erken gebelik testini 30 tl ye aldım. Ve eve gelince farkettim üstünde 20 tl yazıyordu