Tugce1506 kız yeni gelin ne varsa ne yoksa onun oğluna yapıyorum zaten
Evlendikten 3 ay sonra falan evime geldi gezmek istedi gezerken 4 tane gümüşlük bı tane konsol dolu bnm evimde 5 oda birde bir oda büyüklüğünde bir ara yerim var neyse 6 tane yemek takımı olduğunu gördü 4 tanessi 12 kişilik 2 tanesi 6 kişilik bir tane de normal kullanıma 12 kişilik mutfakta var
Fincanlarima baktı
Çay bardağının cesitine baktı
Su bardağı
Meşrubat bardağı
Çeşit çeşit şeyler var işte anlayacağın
Ama bn liseden beri eşimle tanisiyorum 5 liraya 6 li bardak takımı aldığımı biliyorum
10 liraya çerez tabağı aldığımı biliyorum niye vereyim değil mi liseden beri calisyorum
Bir tane de yukarı çıkarıp anne bunu da sen kullan demedin. Bu kadar eşyayı ne yapacaksın dedi sen benim evime ne aldın ki bn senin evine alım gelim dedjm hâlini perdeni kim aldi dedi oğlunu evlendiriyon o ayrı dedim ilk defa evime gelmişsin elin boş gelene kadar bir tane bişey almak zor değil ya dedim tatli bile almamıştı unutmam o günleri sonra içeri girip eşime ne cimri eşin varmış oğlum bir tane bardak takımı hediye edemedi dedi o da seninle ortak mi çalışıp aldı ki versin sen ne aldın gelinine dedi sustu kaldı çay içip gitti tatlı falan yapmıştım onları bile yemediler
6 ay beraber yedik içtik çocuğuna baktım gece 3 4 de geliyorlar di eve bir tane çorap almisligi yok
Parada pulda gözüm olduğu yokta şimdi abisinin sevgilisine söz hok nisan yok tanimiyor bile kız pratik istemiş işledi gönderdi şimdi şal istemiş onu işliyor ben herşeyi yaptım bir gün biseyi görmedim nasıl zoruma gidiyor eşim için katlanıyorum bu kadar şeye Allah şahit