Kleopatra- cansualisa Zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bende seviyorum, hemde diyette olunca içiyorum.😂🦋
koohydal ah kahve canım kahve, günde neredeyse 1 litre kahve içen ben doktorumla baya bi pazarlık yaptım ama 1 bardaktan fazlası yasak, 1 bardak kahveyle doymuyorum ben 😔
Canan23 momlife_7 afiyet olsun ☺️Diyetisyenim yasakladığı için maalesef çok sık içemiyorum çay da kahve de Demir eksikliği yapıyor gebelikte zaten değerleriniz düşüyor o yüzden önermiyorum dedi 😒
momlife_7 Canan23 hmm doğrudur canım valla demir ilacı kullanıyorum ama kahve de içiyorum doktorum demedi bişey
kbrnrcglr momlife_7 hayatımda en en ennn sevdiğim şey türk kahvesi ve hergün içerdm büyük bir keyifle hamile kaldm kalalı türk kahvesinden midem bulanıyor nasıl şaşkınım anlatamam neden böyle olduki🥹🥹
Tugce1506 momlife_7 bende kahveyi çok seviyorum yani hamilelikten önce günde 1 litreye yakın içiyordum hele aç karnına içilen kahveyi sabah hiçbişey değişmem😬 benim doktorum günde 2 fincan Türk kahvesi veya bir kupa nescafe sütlü latte vs dedi
Mihri26 Bende kahveyide çayıda çok seviyorum çayı ilk aylar içemedim ama şimdi yine fazla içiyorum sanırım kahvede isterim ki saat başı içeyim ama onda abartmıyorum 1 fincan içiyorum bazen ekstrada filtre kahve içiyorum
Tugce1506 Mihri26 ayy içim rahatladı filtre kahve içince vicdan yapıyorum çok üzülüyorum aynı şey sırt üstü uyandığımda da oluyor ya rahat edemediyse diye düşünüp düşünüp duruyorum😏 filtre kahveyide bol sütlü içiyorum ama Allah izin verirse doğumdan çıkar çıkmaz içeceğim şey filtre kahve 😬😬
Papatyaa34 Kızlar ya ben kahveden bile tiksinmeye başladım yaptığım yemekleri yiyemiyoruz sadece çorba içebiliyorum