siyahinci3 Aysunackbs normal stres olmaniz bende burun apandist ve bir kez sezeryan oldum genel anestezi ile bu 2.sezeryan ucuncu dogum bir ayy var heyacan basiyor
Aysunackbs siyahinci3 yaaa umarım sağlıcakla hiç incinmeden kucağınıza alırsınız 🙏🏻💖 darısıda bana olsuuuun
Mervevremmm Ay ne güzel herkes iyi yorum yapmış ya benimde ilk gebeliğim sezaryen oldu ama ne ameliyatımdan ne dikişimden ne de belime vurulan iğneden memnun kalmadım. Dikiş yerimin bittiği kısım bir hafta yandı ve battı. Belime vurulan iğne yüzünden bel hassasiyetim oluştu ve çok uzun süre ayakta kaldığımda yada ağır kaldırdığımda bel ağrısı çekiyordum kızım 3 yaşına geldi hala bile tam anlamıyla belimden yana rahatım yok. Ama ameliyat sonrası baş ağrısı falan çekmedim ilk ayağa kalkarken zorlandım sonrasında alıştım. Bide annem hep sezaryen yatmayı sevmez bol bol gez hareket et dediği için birde yatıp kalkınca dünyam karardığı için yatamadım. Zordu yani benim için inşallah 2. Doğumumda aynı kötü tecrübeleri tatmam ocakta doğuma giricem çok dua ediyorum 🙏🏻
babysahin happiestMom bi yakınım o esnada uyanık olduğun için keserken falan oluşan bütün sesleri duyuyorsun psikoloji bozuluyor falan dedi doğru mu bu
happiestMom babysahin hayır canım ya zaten sürekli basında konusan birisi var ve inan düsündüğünden bile kısa sürüyor. Canın falan asla acımıyor. Sadece insan basına gelecekleri bilmediği için korkup cok heyecan yapıyor neye odaklanacagını şaşırıyorsun ama asla kötü degil hatta tam tersi cok güzel 🥰
Adacan babysahin neyin sesini duymuş olabilir ki 😁 tek duyulan bebeğin sesi korkutma canım kendini öyle birşey yok
Bernadeser Handemiiiy doğumdan hemen sonra birkaç bardak tukettim ben sonra icmedim zaten doktorun önerisiydi birsey olsa iç demezdi bence ki birsey olmadi şükür saglikla evimize geldik bende bebeğimde.
Kirmizibalik1 Kizlarr sizede sorayim anlasilan ameliyat esnasinda birsey hissedilmiyor aci anlaminda yani orada tamsm , ama odaya cikinca karniniza bastirdilar mi sizin. O nasildi ben bundan cok korkuyorum colgin gibi her sayfada soruyorum ksuura bakmayin
Beyzanurrr Kirmizibalik1 Karnınıza bastırıp, vajinada biriken kanı temizliyorlar. Evet gerçekten çok acıtan bi olay fakat o anlık sonrasında onun için bir ağrı sancı hissetmiyorsunuz. Çok duydum o işlem yapılmadığı için içerde kan pıhtılaşan daha büyük sorunlara yol açan şeyler…
Kirmizibalik1 Beyzanurrr dikisler varken bastirmak nasil oluyo ki yaa ben cok korkuyorum bu uygulamadan yaptirmasak kotu mu olur diyosunuz
Beyzanurrr Kirmizibalik1 inanın ben de korkuyorum bidahaki ay doğum yapıcam Allah nasip ederse 🤲🏻 ben çok düşünmemeye aklıma getirmemeye çalışıyorum. Ama o işlem uygulanmazsa sonuçları kötü oluyomuş bunu çok iyi biliyorum. Ve bu arada karına mı bastırıyo dikişlerle bi ilgisi alakası var mı ben de bilmiyorum ve araştırmıyorum. Siz de araştırmayın o anın akışında gerçekleşir zaten.
Tugbakose-24 Gecen sene spınal anestezı oldm ama hıc baş agrı bel agrım olmadı cok rahattı benım sürecim
dilek_balli Ben iki çocuğumda da doğumdan sonra odada bastılar karnıma ama oyle acı ağrı hissi olmadı zaten uyuşuk oluyir karın bölgesi #y61
Kirmizibalik1 Beyzanurrr ay ne bileyim ben daha 10 haftaligim ama yemin ederim kalp carpintilarim basladi. Psikolga bile gidebilirim her gun izleyip dinleyip aglamaktan daha sevincimi yasayamadim. Panik atagi olanlar icin cok zor bi surecmis. Ne bileyim. Ama neyle karsilascagimi da bilmek istiyorum iste… neyse Sizin hic birsey kalmamis yaaa masallahhh , allahim yardimciniz olsun guzel hikayenizi okuyalim insallah burada 🌷
egemomss dilann22 6 saat sonra sıvı,gazını çıkardıktan sonra katı şeyler yiyebilirsin demişti doktorum.
Eda1405 siyahinci3 merhaba bende ilk doğumumu spinal oldum aşırı bel ağrısı kaldı bebeği taşımakta zorlandım bulaşık yıkamak çok zor geliyor şuan ikinciye hamileyim tam olmak istiyorum inşallah
siyahinci3 Night ben de ikinci dogumda genel oldum ama zorunlu idi mecbur genel yaptılar narkoz atarken dikislerim cok zorlandi bu sefer spinal yada epidural der gibi geliyor ayin 16 sindq gun belli olacak iste