Uykusuzana92 Kızlar bazamın altı sürekli pamuk pamuk tüyler oluyor oluyor neden oluyor zor temizleniyor altıda bunu nasıl önleyebilirim ??
uraz_ve_annesi- Uykusuzana92 halıların yeniyse onun tüyleri olabilir benim evlenelim 1 buçuk yıl oldu hala bitmedi tüyü sürekli süpürüyorum yatağın altını
Aryaninannesi22 Uykusuzana92 benimkide aynı bazanın altına ne vileda giriyor ne süpürge zar zor süpürüyorum altı hep boyle pamukcuk oluyor 🤷🏼♀️
Uykusuzana92 Yok laminatta oluyor bi yatak odasında var temizliyorum temizliyorum yine oluyor ulaşamadığım yerler var süpürge çekmiyor odam küçük olduğu için ileri geri yapamıyorum bazayı
berceste5155 Uykusuzana92 annemin uatak odası da öyle bazayı çekip altını süpüremiyor viledayla ancak tozunu alabiliyor sürekli toz yumakları oluyor gardırobuda duvara sabitlenmiş sanırım odanın her yerini süpürememekten oluyor baza dolap altında kalan tozlar birikip yumak oluyor bir esinti olunca da ortaya çıkıyor
berceste5155 Uykusuzana92 annemin evi yaklaşık 4 yıldır öyle biz çözüm bulamadık yatak odasının kapısı sürekli kapalı durur cereyan yapmasın tozlanmasın diye
uraz_ve_annesi- Uykusuzana92 yıkatınca geçer dediler azaldı ama hala devam ediyor 1 gün, toz alma 1 haftadır almıyormuş gibi oluyor her yer 😑