Sedamete biryazgecesii canım benim bi şikayetim olmadı rutin kontrolümde kan ve idrar verdim 29+5te doktorum da sonucu tuhaf karşıladı ve 24saatlik idrar toplamamı istedi öyle öğrendim
Sedamete teachervera Doktorun 33te kaldıysa her şeyi önce alalım dedi mi hiç hani gelişmiyor 37yi beklemeye gerek yok filan dedi mi orayı çok merak ettim
teachervera Sedamete Corona çok 33 den 36 sonuna kadar gelme dedi. 36 sonu bi gittim kilo almamış sonra normal idrar tahlilinde protein negatif çıktı. Sonra 24 saatlik idrar tahlili istedi onda çıkınca sabaha aldı hemen
Gskader teachervera ya pardon doktor 38 şimdilik iyi ama başlamış dedi gebelik zehirlenmesini ben yanlış hatırladım şimdi de yanlış olmasın ama yinede korkuttu yani başlamışsın bu hastalığa dedi 💁
Sedamete teachervera hımm anladım canım yoksa 33te alırlardı bekletmezlerdi çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın 🙏🏻
Gskader teachervera bizim kağıtta referans aralığı 0 ila 140 yazıyo benimki 38 çıktı referanslar farklilikmi gösteriyo acaba 🤔 kimiside 300 ü geçerse diyo
Gskader teachervera bizimkinde 300 yazmadida o yüzden dedim hani sadece 140 yazıyo 300 ü bilmiyodum o yüzden dedim acaba testler farlilikmi gösteriyo 💁
Sedamete teachervera benim ki 384 hiç doğum muhabbeti etmedi sadece tansiyonunu ölç ve 2hafta sonra gel gelirken de yine 24saatlik idrarı topla dedi acaba durum ciddi önemsenmedim mi ya
teachervera Sedamete Bilmiyorum canım ama 300 üstü olunca doğuma alındım bu doktor da dedi 300 görsem direk doğuma