teachervera Gskader Ben ilk doğumumu gebelik zehirlenmesi preeklampsi yüzünden yaptım. Şimdi tansiyon yok ama protein kaçağı var
1Gunes TTtutku genel tahlil yaptırdım tam kan sayımı dahil şeker yüklemesi ile birlikte o zaman cıktı protein kaçagı.
biryazgecesii Kızlar nasıl anlıyorsunuz protein kaçağı olduğunu? Ben de 22 haftalığım geçen hafta detaylıya girdim ondan önceki kontrollerde de doktor hiç bir test vs istemedi, belirteleri neler
Pearlyy biryazgecesii yapılan rutin muayenelerde tansiyon ölçümlerinden ve gebeliğin belli periyotlarında istenilen kan ve idrar tahlillerindeki bazı değerlerden teşhis koyuluyor. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ve 26. Haftamda kan ve idrar örneği verdim ben. Eğer rahatsızlık hissediyorsanız ve yakın zamanda tahlil alınmamışsa doktorunuzdan talep edebilirsiniz.
Sedamete biryazgecesii canım benim bi şikayetim olmadı rutin kontrolümde kan ve idrar verdim 29+5te doktorum da sonucu tuhaf karşıladı ve 24saatlik idrar toplamamı istedi öyle öğrendim
teachervera Gskader 2740 doğdu canım. Her şey 33 de kalmış. Maşallah çivi gibi oğlandı 1 aylıkken 4 kiloyu geçti
Gskader teachervera maşallah yani benim sonuç normal dimi ay içim biraz olsun rahatladı valla sagolun benimkinden yüksek olmasına rağmen o şekilde mi doğdu 2700 falan
Sedamete teachervera Doktorun 33te kaldıysa her şeyi önce alalım dedi mi hiç hani gelişmiyor 37yi beklemeye gerek yok filan dedi mi orayı çok merak ettim