Honeymom17 heleminnosminnosminnos banada fiyat olarak uygun geldi digerlerine gore malum masraflarimiz cok artti,baby me tercih edecegim😊
Elisam22 heleminnosminnosminnos bende baby me tercih ettim yıkadım gercekten kokusu yok denecek kadar
Hhavvaa Honeymom17 ben granül Matik aldım dalanın mis gibi beyaz sabun kokuyor yumuşatıcı da dalinin kini aldim
Hhavvaa Kızlar dalan granur Matik benim önceki kızımdamdan kalan kiyafetleride yıkadım çıkmayan lekeleri bile çıkarmış üni bybi çıkarmıştı
gmzzmg Green clean derim 3 aydır kullanıyoruz çok güzel ❤️yumuşatıcı zararlı. Yine aybı markanıın leke çıkarıcısını da kullanıyorum o da çok güzel
Kzytoo Honeymom17 baby’s Green çamaşır deterjanı ve yumaşıtıcısını aldım ikiside kokusuz güzel temizliyor.
Ada-1712 Honeymom17 green clean aldım ben çamaşır deterjanı yumuşatıcısı biberon temizleyicisi leke çıkarıcı olarak Takım aldım ama henüz gelmedi kargoda gözüküyor 🤔
Aselsmoms Honeymom17 yumuşatıcı olarak siveno baby aldım toz olarak da the elite home aldım içeriği temiz ikisinin de
miracyusufveberilmoms Honeymom17 Ebebeğin markasını aldım oğlumda da onu kullanmıştım. me mnjnjmc 2022bebeki
limoncicegimFO Honeymom17 yumuşatıcı almadım kullanmayı düşünmüyorum bebek ve kendi çamaşırlarım a naturalive sıvı deterjan aldım onunla yıkadım çok beğendim artık başka birsey kullanmam
Flyderndkk Honeymom17 incia aldım. Bir kaç kıyafetini yıkadım. Beğendim. Bundan devam ederim sanırım. Yumuşatıcı kullanmayacağım.
Nskyhn Honeymom17 ay kesinlikle babys green hem temiz içerikli hem de mis gibi tertemiz çıkarıyor kakayi bile çıkarıyor 👌
Bilgelihayat Honeymom17 Dalan Granül Sabun (Bebek Çamaşırları için olanı) yumuşatıcıyı gereksiz ve saglıksız görüyorum, benim güzel kızımın miss kokusu yeter ❤️🤗