egeninincisii 2prens2prenses Kesinlikle 🥰 hiç pişman değilim iyi ki sezaryen oldu. Çok korktum çünkü bir şey olacak diye. Üstüne bir de 2 yaşında oğlum var beni bekleyen, iyice stres oldum 🥹 şükürler olsun geçti 🙏🏼
cahillesohbetikestim egeninincisii çok şükür sağsalim gelmiş İnci kız 🥳🥰 sağlıklı büyüsün inşallah annesi
egeninincisii cahillesohbetikestim Amin canımm😍 bi de görebilirsem 🤦🏼♀️ 5 dakika gördüm götürdüler. Aynı abisine benziyordu 🥹 kilosu, boyu, kokusu hiç bir şeyini bilmiyorum ☹️
Papatyaa_01 egeninincisii gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah, sizede acil şifalar dilerim, sabah okumuştum postunuzu içimden dua ettim ama yorum yapmamıştım ve merakda etmiştim, korktum açıkcası siz öyle yazınca ama neyseki sağ salim kavuşmuşsunuz 🤲🤍🧿🧚
egeninincisii Papatyaa_01 Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualar sayesinde ayakta kaldığıma eminim☺️ İnanın ben de çok korktum bir şey olacak diye elim ayağım titredi direkt sezaryen istedim. İnşallah sağlıkla kollarıma da gelir, bekliyorum hala 🙏🏼
prensprensesannesi__ egeninincisii sağlıkla gelmiş inci kuşumuz rabbim analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Taricat egeninincisii şükürler olsun canım önceki postunu görünce kalbi durdu diye falan okuyunca çok korkmuştum Rabbim sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin yaşadigi ve yaşayacağı en sıkıntılı gün bugün olsun bir daha ayağına taş bile degirmesin Rabbim 🤲🏻 sana da çok geçmiş olsun ♥️
Betul2626 egeninincisii Evet bende 3 gündür hastanede yatıyorum stres mahvetti 3 gün uyumadım bugün çıkacağım inşallah pozitif olmaya çalışıyorum 🙏🏻