Eldgrn Binnur-cam çok iyi valla konuşmak bile zevk veriyor insana diyorum vakit gelse görsem moral yükseltiyor bildiğin
Binnur-cam Eldgrn gerçekten oyle bi doktor bu kadar yogun olup ustune bide pozitif olup sosyal medyayi bu kadar aktif kullanir 😁 aksam gene formundaydi spordan ciktim vicdanı olan dogurmasin bu gece yazmış 🤣🤣🤣🤣
Aygul_8403 Eldgrn beşik küvet tulum vesayre eksıklermz var daha abilermizden sıra glmedı kızceme üniversite anasınıfı derken 2 ata toparlarım inşallah sen nasıl bitirdinmi
Eldgrn Aygul_8403 bitti canım şükür yıkadım dün bu gün toparladım yarın ütü yerleştirme var hastane çantası arkasına 30 da hazır olmuş olur alışverişi bitirdim
Aygul_8403 Eldgrn ne güzel bende 32 de tamamlarım dıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef kafaya takıyorum gece uykularım kaçıyor inş hayırlısı artık sağlıkla glsınler bebişlrmz inşallah
Eldgrn Binnur-cam ay gördüm 🤣🤣🤣 dedim kendi kendime kesin doğum çıkar böyle dediyse onun şansına yok anam adam koyamıyor ki yere bı tarafını çok yoğun hastası çok var
Eldgrn cansualisa bitmiş bitmiş sağlıkla gelsin geliyorlar valla gelmiyor diye diye ettik bu günleri şükür rabbime
Binnur-cam Eldgrn 1 vicdansız 2 vicdansiz demese bari dogurani oyle degerlendiriyodu yorgunluktan 🤣🤣🤣🤣
Eldgrn Aygul_8403 öyle insan kafadan atmak istiyor o yüzden bende 30 olmadan yada 30 içinde hepsini halletmiş olmak istiyorum zararı olmaz Dursun kenarda başla ucundan tamamlayamana kadar eksiğin varsa 32 olur