Binnur-cam Eldgrn cem beyi dikkatli takip edim bari az kalmış sizin bebis icin ne yazacak acaba bizim çılgın doktor 🤣 sağlıkla gelsin insallah 🤲
2Mozilla Eldgrn merhaba benimde 00:00 itibari ile 76 bebek kilosunu ogrenebildinizmi acaba bu hafta kaç kilo
Eldgrn Binnur-cam et canım et az kaldı valla 32 de çağırdı kontrole sabırsızlıkla bekliyorum o zamanı da
Eldgrn 2Mozilla yok canım en son 26+5 de gittim o zaman 1040 gramdı şimdi ne durumda bilmiyorum maglesef
Binnur-cam Eldgrn cok gülüyorum ben onun yorumlarina ya ay benimkine ne yazar acaba diye merak etmeden kendimi alamiyorum 🤣🤣 az kalmis vallahii darisi bizlerin basina insallah 🤲
Eldgrn 2Mozilla göğüsler çatladı yanlardan sağ da sol da 2 şer 3 er küçük çizgi halinde çatladi ama ben müdahale etmedim hiç ondan normal karşılıyorum
2Mozilla Eldgrn benimde gogusler iyi durumda ama bikini üst tarafı çatladı göbeğe doğru5 6 çatlak oluşmaya başlamış kaç gündür kırmızı kırmızı çok üzülüyorum hiç istemediğim bisiydi çünkü 🥺
Aygul_8403 Eldgrn beşik küvet tulum vesayre eksıklermz var daha abilermizden sıra glmedı kızceme üniversite anasınıfı derken 2 ata toparlarım inşallah sen nasıl bitirdinmi
Eldgrn 2Mozilla ben hiç takılmıyorum valla canım olan her türlü oluyor olacak da keyfini çıkar olabildiğince
Eldgrn Binnur-cam çok iyi valla konuşmak bile zevk veriyor insana diyorum vakit gelse görsem moral yükseltiyor bildiğin