beyzacmvrc Eldgrn bende 11+3 de gittiğimde erkeğe benzerti doktorum su anda 12+3 um hep 3 günde önde gününe göre 2 hafta sonra netleşir heralde cinsiyet aslında haftaya çağırdı ama biraz daha beklemek istiyorum tabi dayanabilirsem🤭🤭
semanur0456 52 ile hamile kaldım, 15. Haftada 1 haftada 3 kilo şuan 16+6 3 ama gittikçe yükseliyor o gramajlar sorun etmiyorum ama memnunum
beyzacmvrc semanur0456 ndinannesi"#p25342615 nerdeyse 17 haftaliksiniz ve sadece 3 kg mu aldınız doğru mu anladım masallaahh💙
Gulsengulsen beyzacmvrc 58 kilo ile hamile kaldım. Sonra neredeyse 3 ay doğru düzgün beslemedim. Çok kilo verdim. Uzaylı gibi oldum🤣
beyzacmvrc Gulsengulsen genelde ilk 3 ay zor geçiyor ya bulantılı. Bende aşırı bir sıkıntı olmadı o konuda bu yüzden yiyorum başlarda kilo almasam iyiydi 😂
semanur0456 beyzacmvrc teşekkür ederim ama 1 haftada 3 kilo bni biraz korkutuyo😅 ama sorun değil herşeyi hamileliğin her zerresini sonuna kadar yaşamak istiyorum vericez zaten rahatım🌺☺️☺️
seyma9188 beyzacmvrc Bir ara ben de öyle oldum.Aşırı ekmek,hamur işi istedi canım.Neyseki uzun sürmedi bu durum yoksa işim zordu🤣
beyzacmvrc seyma9188 ekmek hamur işi değil de ne bileyim akşam yemeğinde ekmek yemedigim için heralde meyvedir çubuk krakerdir devamlı tıkınasm geliyo afedersin😂😂 birde eşim gece calisiyo akşam yalnız olunca sıkıntıdan da yiyo olablrm açlıktan ziyade 😂 ama dikkat etmeye caliscam artık
beyzacmvrc semanur0456 aynen öyle olsun öncesinde hiç almamissnz ya bundan sonra tabiki öyle her haftada 3 kilo almazsanız belki ödem falandir birazı
FatosNazim53 beyzacmvrc Hiç kilo almadım tam tersi yememe rağmen zayıfladım. 62 den 58 e düştüm. Hala 58 im. 19. Haftadayiz yani ikinci trimestir
beyzacmvrc FatosNazim53 bebeğinizin kilosu iyiyse sorun olmaz ☺️ ama yiyip nasıl hiç kilo almıyorsunuz ne güzel 😂