beyzacmvrc 12+3 haftalık hamileyim. Gebe olduğumu öğrenmeden önce 57.50 kg falandm su anda 59-60 arasındayım. Siz 1. Trimesterinizda kaç kg aldınız 😊
Makarnaasigi beyzacmvrc İlk ogrendigimde 5 kilo almıştım sanirim ödemdi hep sonra tartildim o 5 kiloyu geri vermisim🤷🏼♀️
Daisy0000 9+4teyim.Açken çok midem bulanıyor o yüzden devamlı yiyorum,49.5ile hamile kaldım ,52 olmuşum 😬
Ayse_Nuryusuf01 Daisy0000 1. Trimesterde 89 kilodan 73 kiloya düştüm kilo alışı olmadı şuan 38+4 haftalığız 83 kiloyum
beyzacmvrc seyma9188 ay maşallah ne güzel💓 Ben birkaç gündür istahsizdm ama bugün çok iştahım açık 🤭 inşallah çok kilo almam bende ekmek fazla tüketmiyorum genelde yersem kahvaltı da yiyorum akşam ekmek yemiyorum hep öyleydim 😊
seyma9188 SaHil_Hayat Bebişim 2476 gr 45 cm olmuş.Bence alakası yok kilo işi biraz genetik gibi.Benim annem de kız kardeşim de doğumlarında çok kilo almadılar en fazla 12 kg ile kapatmışlar.Bi tek ben biraz zayıf doğmuşum (2500 gr) 🤭 Diğer kardeşlerim biri 3500 diğeri 3400 doğmuş.Yeğenlerim de öyle 3200 ün altında doğan yok.Bazen ne yapsan gitmiyor bebeğe anne şişiyor sadece.🤷♀️
seyma9188 SaHil_Hayat İlk 15 hafta çok bulantım oldu.Bu yüzden 6 kg verdim iyi de oldu🤣 Ben diyetteydim zaten tam sağlıklı beslenmeye geçtim,yürüyüşlere başladım günde 20 bin falan anam bi baktım hamileyim🤭 Benim niyetim 55 lere düşüp öyle hamile kalmaktı oğluşum bize sürpriz yaptı😍68.8 dim 62.4 e düştüm.Az önce tartıldım da kiloma güncelleme gelmiş 70 kg olmuşum.🤣
seyma9188 beyzacmvrc Bir ara ben de öyle oldum.Aşırı ekmek,hamur işi istedi canım.Neyseki uzun sürmedi bu durum yoksa işim zordu🤣
Gulsengulsen beyzacmvrc bende kilo verdim 6 kilo kadar. Şimdi 59 kilo oldum 25 haftalık olduk. Sen midesi bulamayan şanslılardansın🤗
beyzacmvrc Gulsengulsen evet aynen öyle çok şükür biraz sabah bulantılarım oluyor gün içinde de oluyor ama öyle kusturcak kadar değil birşeylerle bastırmaya çalışıyorum 😊
Gulsengulsen beyzacmvrc 58 kilo ile hamile kaldım. Sonra neredeyse 3 ay doğru düzgün beslemedim. Çok kilo verdim. Uzaylı gibi oldum🤣