Aysenur222 Bluesky-mom evet haklısın ama gercekten bekliyorum yememek için ama yok duramıyorum nasıl kazınıyor böle miğdem uyuyamıyorum hafif bişeler bile olsa yiyip yatıyom
Aysenur222 ceydaacc benim gibi biri daha cıktı 🤣 ye canım can boğazdan gelir kusmaktansa yiyerlim boşver
Aysenur222 ceydaacc hiç tartılmadım vlla 48 hamile kaldım zaten alsam bişe olmaz 60 kadae cıksamda mesala vucudum kaldırır
senoski Aysenur222 off ben de kendimi tek sanıyodum. Tıka basa yemek yiyorum 1 saat sonra sanki tüm gün aç kalmışım gibi acıkıyorum çok korkuyorum çok kilo almaktan :(
Aysenur222 ceydaacc iyiliğin için canım tansiyon şeker görülür allah muhafaza bu sefer erken dünyaya gelir cocugun hamur işi yeme canın tatlı istiyorsa meyve ye mesala veremiyosan bile artma aynı kiloda kal
zeynepnur38 Aysenur222 masallah ne büyük şans. Ben 3.5 haftalıkken kısmaya başladım 12 haftaya kadar aradada 14 e kadar sürdü
Aysenur222 zeynepnur38 kusmak nedir bilmiyorum yani gayette kilo vermeden yemeğimi yiyom sadece hafif tiksinme var etli yemeklere karşı