Aysenur222 Kızlar cok acım sürekli yemek yerken bile açım kusmam yok benim gibi olan varmı süreki miğdem kazınıyor
SUMHA Aysenur222 bendee oyleyimm surekli yemek istiyorum agzim bos kalmasin istiyorum benimde hamdolsun bulantim yok ☺️
Daisy0000 Aysenur222 9+5 bende açken mide bulantısı oluyor o yüzden devamlı yiyorum:( 49.5 ile hamile kaldım şimdiden 52 oldum
MadameHappy34 Aysenur222 aman dikkat edin kızlar :) zaten sonlara doğru istemediğimiz kadar şişip kilo alacağızz.. özellikle kilolu ve kısa grubundan olanlar ben gibi 🤣🤣 19 haftalık 3 kilo aldım 8-10 kilo almışım kadar fark var.
hilalakgunn SUMHA ben de oyleydim 1 hafta oncesine kadar 11+1 de rahatladım nedense😅 sizin kac haftalık
Bade_13 8+4 açlık için çok erken bu tamamen psikolojik aslında bedeniniz ihtiyacı olduğu için değil kontrol altına almaya çalışın ben açlık hissini 26. Haftadan sonra hissetmeye başladım geneldede böyle şimdiden çok yerseniz ilerisi çok sıkıntı olur😬
elifcicek_07 Daisy0000 aslında tokken mide bulanır kan şekeri yükselince poligesteron hormonu da girince işin içine. Siz yine de dikkat edin 9 haftada yaklaşık 3 kilo kendi sağlığınızı da tehlikeye atar birde hızlı aldığınıza göre ya sağlıksız besleniyorsunuz yada hareketsiz bir hayatınız var. Dikkat edin 😘
Aysenur222 Kilom iyi allahtan 48 kiloyum o yüzden yerken korkmuyorum kızlar yemeyince daha kötü hissediyorum kendimi abartmadan yiyorum
Aysenur222 MadameHappy34 aman gider bunlar napçan senle kalcak hali yokya zaten coxuk olunca hiç duramıyon eririz
Aysenur222 melegimhosgeldin1 ever bende kendime çol şanslıyım diyom bazende bişemi oldu neden bulanmıyor diye evham yapıyom ama cok bulanmayanfa var
Daisy0000 elifcicek_07 Aslında son derece sağlıklı besleniyorum,ani kilo alımımın sebebi günde 3 öğün yemeye başlamam oldu😁 Normalde ya tek öğün ya 2 öğün yerdim, şimdi bebeğin sağlığı için öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum🌸
Bluesky-mom Aysenur222 çok erken değil mi ? Psikolojiktir bence. Çünkü o haftalarda almanız gerek kalori miktarı artmıyor. Ama tabi her kadının bünyesi farklı ben 34 teyim 3 hafta falan oldu yemek yeme isteyim arttı doymamaya başladım 😂
Aysenur222 Bluesky-mom evet haklısın ama gercekten bekliyorum yememek için ama yok duramıyorum nasıl kazınıyor böle miğdem uyuyamıyorum hafif bişeler bile olsa yiyip yatıyom