Binnur-cam 3babyannesy ben genelde tum çamaşırlarım icin sıvı deterjan kullanirim ama perdelerde ozellikle toz deterjan kullanip bide şoktan tul beyazlatıcı aliyorum toz onu ekliyorum yumusaticisiz mis gibi oluyo aklinda olsun
3babyannesy Binnur-cam kosla vanish tül beyazlaticisi tül parlatıcısi falan varmış onlardan aldım güzel güzel özene özene yıkayacaktm perde programı yazıli görünce direk attm hem devir hem saat çokmuş bilemedm bida en düşüğe atacam bnde 😏
3babyannesy Mervece1 bir kez utuleyince hepmi ister ay hiç sevmedgm işler keşke sorsaydm sizlere önce ne bilym direk attm buda ders oldu ogrendm 😏
Mervece1 3babyannesy Ben öyle diye biliyorum annem hep öyle söyler o yüzden hiç o işe girme derim ben canım
Binnur-cam 3babyannesy bende ilk zamanlar hevesle aldım baktım pek memnun kalmadim normal toz deterjana falan döndüm daha iyi sonuc aldim .. Amann öğrenene kadar hepimiz neler neler yapiyoruz bosver canını sıkma düzelir canin sağolsun uzuldugune degmez 😊
alangoya_ 3babyannesy 400 devirde sıktırmanız gerekirdi. Tekrar atın makinaya bu defa hiç sıktırmasın o şekilde asın suları akarken aşağı çeker ve karışıklığı gider.
Hamideersin 3babyannesy bende perde programı var 30 derece 800 devirde yıkıyor daha yeni yıkadım makine biter bitmez hemen astım hiç kırışık olmadı
Edafmo 3babyannesy en düşük sıcaklıkta Max 600 devirde olması lazım. 1000devirde normal kıyafetler bile kırış kırış çıkıyor