mucizeolsunn zayn elenatal 1 kullanıyorum şuan eczacı ve doktorum önerdi içeriği çok geniş bütün vitaminler var
1anne2bebek__ mucizeolsunn ilk gebeliğimde de kullandığımı söyledim doktoruma sakınca görmedi. hatta çevremde ki bütün hamileler kullandı doktorlarına sorarak hiç biri sakınca görmedi. Bu gebeliğimde yine kullandım. Herkesin kendi tercihi isteyen istediğini kullanabilir.
MaviDeranHazal zayn hamilelik düşünmeye başladığımızda doktorumuz Folidoce yazmıştı üç ay kullanım tavsiye ediliyor hamilelik öncesi. Bende o zamana anca olur demiştim 😁 bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Onunla da devam ettim 9 haftaya kadar ..
Hande8 Folifol Duo marka doktorum iki folik asit ismi vermişti hangisini istersen alabilirsin dedi eczanedeki hanımefendi ye sordum o da hamileliğinde bu markayı kullandığını ve önerdiğini söyledi bende aldım
Ben_bir_anne_miyim Hanimlar merhaba bende folbiol kullanıyorum yaklaşık 6 aydır bi problem olur mı acaba? Başka sigortanın karşıladığı önerileriniz var mı?
Snglnl086 Ben_bir_anne_miyim doktorlar genelde 10. Haftada bıraktırıp vitaminlerle karışık olanı öneriyor fazla kullanım otizim tetikliyor
Snglnl086 Ben_bir_anne_miyim ben ilk hamileliğim de 12 haftaya kadar kullanmıştım başka doktora gittiğimde diğer doktorumun sorgulamamı söylemişti ve vitamin ilacı yazmıştı onunda içinde folik asit varmış ve sigorta karşılıyordu ilacı
nutellaningizlitarifiyim zayn imom en güzeli içinde omegada var bazılarında olmuyor ben hamilelikten önce 1 ay kullandım şu an hala devam ediyorum 34. Haftamdayım vitamin içeriği çok güzel tavsiye ederim
Cansufurkan Kuzum en iyisi inofolic combi içerisinde diğer folik asitlere göre farklı olan inositol var ve yumurtalıkların kalitesini arttırıyor
1anne2bebek__ mucizeolsunn tabii ki de ☺️Fikir paylaşımı yapıyoruz sadece. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebeğinize 😇
Sevval0308 mucizeolsunn bana da doktorum folbiol çok yuksek hemen bırak demişti hamilelik istediğimi söyleyince sağlık ocağı doktorum vermişti öncesinde. 5 mg çok fazla günde en fazla 300-400 mcg folik asit almalısın demişti. Evet folbiolu devlet karşılıyor ama şuan kullandığım folbiotic diye bir ilaç o da 150 TL. İnşaallah hepimizin bebisleri sağlıkla doğar😍
mucizeolsunn 1anne2bebek__ sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben malesef kimyasal gebelik yaşamıştım 😊🌺
1anne2bebek__ mucizeolsunn inşallah istediğiniz zamanda hamile kalır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤲