zayn Merhaba hanımlar, gebelik istiyorum doktorum folik asit içmemi istedi markası fark etmez dedi . Sizin tavsiyeniz nelerdir . Bu arada kan değerlerim gayet iyi sadece vitamin değerlerim düşük
Btlklnc zayn Vinalac kullanıyorum devlet ödemıyor. 150 tl ücreti icerigi de güzel . Arastırın istersenız
1anne2bebek__ zayn ilk gebeliğimde 3 ay önce kendim eczaneden folbiol aldım. Sonra hamile kaldım doktoruma da 3 aydır kullanıyorum demiştim. Devam ettim 3 ay daha. Bu gebeliğimde de folbiol aldım sigorta da karşılıyor sağlık ocağında yazdırdım. Doktoruma kullanıyorum dedim marka sormadı tamam dedi. Bitince folik asit bitti tekrar yazar mısınız dedim çok pahalı bi markanın yazdı. Açıkçası bende onun dediğini değil gidip tekrar sağlık ocağında folbiol yazdırdım ve kullandım. Pahalı olana gerek olsa hangi marka kullanıyorsun derdi 😉 Fazla para vermeye gerek yok bence sonuçta 3 ay sonra vitaminler başlanıyor zaten yeterince. Benim düşüncem tabi bu
tugcegk zayn folidoce içmiştim ben de doktorun önerisiyle, 100₺ idi yanlış hatırlamıyorsam 28 adet tablet vardı her kutuda
MaviK Ben falic iyot 12 kullanıyorum içeriği güzel doktor bunu tavsiye etti. İlk gebeliğimde de folic 1 tavsiye etmişti
Duygu_ck Btlklnc bende vinalac kullanıyorum doktor sindirime de iyi gelsin diye verdi. Diğer vitaminleri iyiyse bilemedim ama bu multivitamin çünkü
Leyligul Gozdekubra3435 9 haftalık. Evet günde bir alıyorum. Dr herhangi bişey söylemedi. Ben hamile olduğumu öğrenmeden dahiliye başlamıştı sonra da şunu iç diyen olmadı
Leyligul Gozdekubra3435 Allah Allah bende bu yetersi diye duydum bir kaç kişiden. Hepsi ücretli olanlardan alın falan şaşırdım şimdi
Milazk Merhaba hanımlar ben om-vit-fol kullanıyorum içeriğinde balık yağı ve diğer tüm gerekli vitaminlerde var bi doktorunuza ya da eczanıza da soruşturabilrsnz
1anne2bebek__ Gozdekubra3435 fazlası idrarla atılıyor diye biliyorum. Ben ilk gebeliğimde kullandım şükür kızım iyi ama kimsenin de günahına girmek istemem