Allahkahretmesin1 Elfidan hastanede düşük yaptım kalan parçayı kürtajla aldılar kanamam hiç olmadı neredeyse 1 gün sadece açık pembe leke geldi
1mucize Elfidan evet kürtajdan sonra doktor 3 ay korunmamızı söyledi rahmin toparlanması ve enfeksiyon kapmaması için bizde 2,5 ay korunduk korunmayı bıraktıktan sonra 1 adet gördüm sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim. Şu an 15+1 haftalığız🎈
arirangg Elfidan Çok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Allah bir dahakine sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Svdalsnn Elfidan bende 1 ay önce düşük yaptım canım kendiliğinden düştü. 1 hafta kanamam olmuştu. Düştükten sonra kanamam durdu az az kanama olmaya başladım sonra tamamen gecti. Bu gunde regl oldum tam bir ay sonra yanı. Gecmiş olsun Allah tekrardan nasio etsin hepimize inşallah 🧡
1mucize Elfidan Amin Allah razı olsun canım benim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🌺
Emineo98 Elfidan 18ekimde kürtaj oldum kalbi atmıyordu gelişmemişti aldılar kanamam 25 gün sürdü az az geldi ama adetimide 15 gün snra oldum adetten sonra denemeye başladık bakalım hayırlısyla bekliyorm gebelik🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻