NobleMom Kızlar bu kez ilk beş dakika içinde bişey gördüğüme eminim ama ben bile şüpeye düştüm acaba yok mu diye o kadar belli belirsizdi yani. Emin olmak için fotoğrafını çektim ve resmi kararttım. Bat 10-12 aralık. Görebilen var mı 🙄
aylin1629 NobleMom az birşey görünüyor canım bir iki güne daha koyu olur varsa🙏 bende bugün yapmıştım hiç çıkmadı benimde bat 10
NobleMom Melekannesi80 bir kızım var dört buçuk yaşında ☺️ çok şükür yaşadım o duyguyu ama kızım büyüdü ve kardeş istiyor. Hergün psikolojik baskı yapıyor bana bu konuda 🙈 Allah ım biran önce nasip eder inşallah kızım abla olur 🥰
Melekannesi80 NobleMom ayyy inşallah bak benim de 5 yaşında bı oğlum iki yaşında kızım ve şuan sürpriz oldu öğrendim ve hamileyim erken ama Rabbim böyle nasip etmiş daha 23 yasidnaym 😀
Tbsra95 NobleMom benim kide off aynı durum bende de dün öyle bir test yaptım aynısı cıktı da ümitlenmek istemiyorum bat 11
NobleMom aylin1629 inşallah canım🌸 aslında test yapmakta çok acele ediyoruz ama insan bekleyemiyor işte 🙂 inşallah ikimiz dahil burda ki tüm bebek isteyen herkes güzel haberleri alır 🤲🏻🌸
NobleMom Melekannesi80 ne kadar erken evlenmişsin 🙂 Aynen böyle olması gerekiyormuş demek. Allah çocuklarını size bağışlasın canım 🌸
aylin1629 NobleMom inşallah canım inşallah ya🤲 benimde 4 yaşında oğlum var 2 seneye yakın zaman oldu deniyoruz
Melekannesi80 NobleMom amin hepimizinkini inşallah evet biraz erken evlendim ama çok şükür çok mutluym☺️
NobleMom [silindi] Amin canım inşallah. Bir kızım var benim ama büyüdü abla olmak istiyor 🙂 İnşallah çok geçmeden güzel haberi verebilirim kızıma 🤲🏻
NobleMom aylin1629 benim kızımda dört buçuk yaşında🙂 Mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Sonra eşim iş dolayısıyla ülke dışına çıktı beş ay sonra geldi. O tekrar gitmeden olsun istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
NobleMom aylin1629 benim kızımda dört buçuk yaşında🙂 Mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Sonra eşim iş dolayısıyla ülke dışına çıktı beş ay sonra geldi. O tekrar gitmeden olsun istiyorum bende bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏🏻