Nisayktlpp Kızlar 35+1 deyiz ama inanılöaz ağırlaştım doktorum bir hafta daha dayan dedi sonra duruma göre ilerleyeceğiz dedi bebişlerin kiloları iyi çok şükür Sizler kaçıncı haftadasınız ya da doğum yaptınız mı sohbet edelim🌹🌹🌹
Hifabebekk Nisayktlpp bende aynıyım seninle canım çok ağırlastim yürümekte çok zorlanıyorum ama doktorum kendi gelmezse 4 ocakta alırım dedi ama seninki ikiz sanirim
1prensannesi2312 Nisayktlpp 38+4 deyim ve artık doğum yapıp yüz üstü yatmak istiyorum çünkü dayanamıyorum artık belim çok ağrıyor nefes darlığı desen öyle çok zorlanmaya başladım kilosu 3330 gram dedi doktor bugün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı normal doğum için müsait ama açılma yok dedi çok canımı sıktı bu 😒
Portakalcicegi Nisayktlpp yarın 36. Haftamıza giriyoruz ve 09;00 da doğuma gireceğiz Allah’ın izni ile 🥰
Susen2 1prensannesi2312 Baslikta cogul gebelik yazdigi icin soruyorum, cogul gebelikle mi 38+4tesiniz ve 3300 kilolar ile😲
Fatime07 Portakalcicegi ayy bizede haber ver muhakkak canım sagsaglım sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeklerine son gecenız aynı bedende ay çok duygusal ☺️
Bilgee_yel Nisayktlpp bende 35+3 haftamdayım 30. Haftamda rahim ağzında kısalma var diyerek yatış yapıldı ama çok yatamadım erken doğum riskim var 2 cm açılmam varmış benimde bebişimin kilosu iyi Allah tan 5 defa ciğer geliştirici iğne vurdular üç.gündür de sürekli olarak kasılma var ama suyum gelmeden doğuma gitmeyi düşünüyorum Allah hepimize yardımcı olur inşallah ❤️
FilzBck Yarın benimde yatışım var kızlar 37+2 deyim perşembe günü alıcaklar bebişleri inşallah güzel bir doğum hikayesi paylaşırım sizle şans dileyin dua edin 😇
Kmelikem1 FilzBck yaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ne güzel bir hafta ikizler için inşallah bizde kolaylıkla görürüz o haftalari
FilzBck İnşallah canım ben zorluk yaşamadım 36. Haftaya kadar ama şu 1 hafta çok yordu beni inşallah hepimiz güzel birsekilde kolaylıkla atlatırız 😇☺️
Portakalcicegi Fatime07 Çıktım kuzum cok şükürr odadayım ama bebeklerin emme refleksi gelişmemiş küveze gittiler 😕 ciğerleri solunumları iyiymiş biraz toparlanaym İnsallah bende yazacağım hikayenmizii