Meltemtml Lazz61 o haftalarda kiloya takılma demişti doktorum ve asla başkasının bebeğiyle kıyaslama yapma sağlıklı olsun da isterse 2 kilo doğsun kilo beraberinde hastalık da getirirmiş öyle derdi doktorum
Lazz61 Meltemtml stresli gebelik yaşadığım için sağlıklı beslenme söz konusu olmadı o yüzden dert ettim valla 😔
Bltirm Elifengin Hanımefendiyle aranızda 8 gün var. Bebeği 11 gün geri çıkmış 20 haftalık gozukuyormus. Aslında 21+5. Sizin haftanıza göre uyumlu bebişin kilosu
Elifengin Bltirm anladım canımda, geriden geldiğini söylemiş ya doktor, 20 haftalık bir bebiş için kilosu uyumlu dedim zaten. Detaylıda 20hafta için bu kadar kilosu var dediği için. Benmi yanlış anladım bi şeyi yoksa🙄😊
Bltirm Lazz61 Anne baba zayıfsa genetik olabiliyor. Öyle değilse bile kiloyu son 3 ayda alıyor zaten sıkmayın canınızı 🤍 Bundan sonra daha dikkatli beslenirsiniz. Bir sonraki gitmenizde haftasını yakalamış olur inşallah 😇
Meltemtml Lazz61 eskiler şuan bizim yediklerimizin nerdeyse hiçbirini yoksuluktan yiyememiş çoğu da 3 4 kilo bebek doğurmuşlar hiç takma kafana herşey Allahın elinde çok iyi beslenip 2 buçuk kilo doğan bebek de gördüm. 9 ay boyunca kusup da 3 bucuk kilo doğan bebek te gördüm 😁
Baloglum93 Lazz61 zayıf demesi saçma geldi çünkü ben 4. Ayın ortslarina kadar hiç bişey yiyemiyorum yediğim geri cikiyodu kilo dahi verdim yetersiz beslenme olsa benimkinde olurdu .
Lazz61 Baloglum93 yani pat diye söyledi valla çoook zayıf dedi 😔 stresli gebelik geçiyorum o yüzden de dert oldu içime resmen
Lazz61 Meltemtml tabii ki de öyle ben sadece stresli bir gebelik geçirdiğim için kendim de kilo verdim o yüzden beslenemediğim için endişe ettim 😔
Simya Lazz61 benmde 21. Haftası 300 gr dedi doktorum bende cok taktım kafama zaren zor geçen bi gebeliğim var serklaj filan oldm
Simya Lazz61 bazı bebekler bizim haftalarımzda daha hızlı gelişiyor bazılarımızında son aylarda daha hızlı gelişimi oluyoe bakalım kısmet iyi olsunlarda