Lazz61 Kızlar merhaba , 21+5 haftalık hamileyim. Detaylıda 20 haftalık çoktık yani 11 gün geride ve 320 gr görüşüyor. Dr çok zayıf olduğunu yetersiz beslenme vs dedi sizlerde durum nedir kaç haftalık ve kaç gramda bebişler ❤️
Asiye21 Lazz61 Korkma ilerleyen haftalarda kendi kilosuna ulaşır son haftalarda toparlıyor zaten bebek ben 27 haftadayken 1.200 gramdı şu an 29.haftadayım. Bol meyve bol su ve bol kuruyemiş tüket🥰
sunmomy Lazz61 zayıf falan değil bebiişin takılma böyle şeylere.. Sen sağlıklı beslen yine bebeğinin kilosuna bakıp zayıf demesi sacma boyuna kemik yapısına baksın bence
_edakrsu22 Lazz61 36+2 de 2 kilo 300 Gr benimde başından beri geriden geliyor ama doktor gelişim geriliği diyemeyiz dedi minyon tipli olacak dedi
Bltirm Elifengin Hanımefendiyle aranızda 8 gün var. Bebeği 11 gün geri çıkmış 20 haftalık gozukuyormus. Aslında 21+5. Sizin haftanıza göre uyumlu bebişin kilosu
Baltopu2 Elifengin aranızda 8 gün var sizinki 8 gün daha küçük ama farkındaysanız sizinkinin kilosu hanimefendinin bebeğinden fazla.yani onun haftasına göre küçük sizinki normal.Neyini anlamadınız ?
elifcicek_07 Yaz biz 18 haftalık olduk hala doktorum bana hiç kilo falan söylemedi ultrason kağıdında yazar mı ki bakıyorum hiç birşey yok kontrollerimiz 10 günde bir hiç kilo bilgisi vermedi
Lazz61 elifcicek_07 söyleniyor boyu ve kilosu. Ben kontrollerde çok takmadım dr normal diyordu detaylı ultrason olduğu için biraz stres yaptım
F80mnur 20+2 de 450 gr 26+4 de 1100 şu an 28 +5 olduk bir hafta sonra gidicem tekrar Vitamin ilaçlarını doktorunun söylediği şekilde aksatmadan kullan canım onun dışında kilo boy zaten genetik oluyor zayıf diye düşünüp canını sıkma son 3 ay kilo alıyorlar zaten öncesi de organ gelişimi oluyor sağlıkla gelsin bebişin
Lazz61 F80mnur çok teşekkür ediyorum stresli bir gebelik olduğu için yeterli beslenmiyorum dr da öyle söyleyince ister istemez dert oldu içime. Çok sağol 🙏
Bltirm Lazz61 Anne baba zayıfsa genetik olabiliyor. Öyle değilse bile kiloyu son 3 ayda alıyor zaten sıkmayın canınızı 🤍 Bundan sonra daha dikkatli beslenirsiniz. Bir sonraki gitmenizde haftasını yakalamış olur inşallah 😇
F80mnur Lazz61 rica ederim ilk gebeliğim benimde öyleydi karnım hiç yoktu her kafadan ayrı ses çıkıyordu son anda kilo almıştı bebeğim seninde öyle olur kuzum
Meltemtml Lazz61 o haftalarda kiloya takılma demişti doktorum ve asla başkasının bebeğiyle kıyaslama yapma sağlıklı olsun da isterse 2 kilo doğsun kilo beraberinde hastalık da getirirmiş öyle derdi doktorum