HAR FaDo0608 şimdi paylaştım bende nasıl birşey su gelmesi benimde 38+1 cuma nasipse doğum iç çamaşırım baya ıslaktı sızıntı şeklinde olabilir mi. Siizn için dua edeceğim hayırlısı ile alın bebeişinizi kucağınıza🙏🧿🤲
Ayse_Nuryusuf01 FaDo0608 sağlıklı bir şekilde bir Avazda kucağınıza alırsınız inşallah aynı haftadayız 38+3 bende benimkinin gelmeye niyeti yok 🥲
Ayse_Nuryusuf01 FaDo0608 karnınız aşağı inmişmiydi genelde karın aşağı indiği zaman doğum yaklaştı diyorlar da
FaDo0608 HAR su boşalır gibi hissettim çamaşırım hafif ıslaktı gözetlemek için değiştireyim derken bi anda bacaklarımdan suyum aktığını gördüm 🙈
Sevdaeslem Bebetooooooooooo benimde iki gündür iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama bide sol tarafımda ağrı var sizinde mi öyle
Lilosum HAR Mide bulantisi yasadiniz mi bu arada Rabbim bi avazda kurtarsin saglikla gelsin insallah💕
FaDo0608 Ayse_Nuryusuf01 aynıydı canım devamlı kontrol ediyodum zaten ara ara ağrılarım olduğu için şuan hastaneye geldiğimde indi ama ondan önce normaldi
Ayse_Nuryusuf01 FaDo0608 peki bebek hareketi hiç hisetiniz mi merak ediyorum da acaba doğum başladığı zaman da hareket ediyor mu sizde bebegin harekletini hisetiniz mi hiç
mervebeklevic FaDo0608 nasıl bir şey su gelmesi akıntım cok bazen su mu diye tereddüt ediyorum. Ama akıntı boyutunda sanki bi damla işemiş gibi çokluğu yani. Müsait zamanında söyler misin🥲 bi avazda sağlıkla inşallahhh
FaDo0608 mervebeklevic suyun geldimi ayırt edebiliyorsun bende tereddütteydim hep ama böyle bardaktan boşalır gibi boşaldı ve sonrasındada devam etti en son işte nişan geldi az evel şuan bakalım muayene için bekliyorum