damlaikan Merhaba hanımlar benim 4 yaşında kızımın ismi almila bir kizm daha olacak eşim amine olsun diyo bende çok benziyor almila amine hoşuma gitmedi pek ama eşim çok istiyor size nasıl geliyor hoş mu kötü mu
babysevgi damlaikan ben amine ismini beğeniyorum ancak almila daha modern kardeside daha modern isim olmalı bence
Mavikalem damlaikan Amine peygamberimiz Hz Muhammed sav efendimizin annesinin ismi . Neden kötü olsun ki 🤷🏻♀️
Ayezhanim damlaikan harika isim canim bu ismi taşıyanlar hem güzel hem akıllı oluyor tanıdığım kim varsa öyle
damlaikan babysevgi Duha Yüsra Umay Arasında kaldim ben ama eşim amine de amine benim yazdığım isimler arasında güzel olan varmi
damlaikan Mavikalem kötü demedim ben çok beğeniyorum amine ismini ama Almilaya çok benziyor diye karistirilirmi acaba dedim
damlaikan Ayezhanim evet bende şahit oldum buna isim başlı başına çok beğeniyorum ama diğer kızımın adı almila olunca benzerlikte var anlatmak istedimi anlatabildmmi bilmiyorum 🙊
Mavikalem damlaikan size nasıl geliyor diyorsun . Hoş mu kötü mü ne demek ? Hiç karıştıracak isimler değil . Amine hoşuma gitmedi diyorsun !!!!
Mihsu damlaikan yani diğer çocuğa uyumlu olması çok önemli değil neticede o başka insan o başka insan :)
damlaikan Mihsu evet bende uyumlu olsun istemiyorum zaten ama bana ayni gibi geldiği için istemiyorum sizede ayni gibi geliyor mu yoksa bana mı öyle geliyor bunu demek istedim aslında esimide kırmak istemiyorum dışarıdan bakış nasil onu merak ettim
Muallimelif damlaikan Nasipse benimde kızım olacak inşallah ve Amine koyacağız ismini 🥰 bence çok güzel bir isim 😇 bir de almila ile bence bi söyleyiş vs benzerliği yok, sanki sizin içinize sinmediği için koymak istemiyor gibisiniz
damlaikan Muallimelif yok yok gerçekten tek kızım olsa amine ismini gönül rahatlığıyla koyardım çok beğeniyorum rabbim adıyla yaşasın tek isim mi koyacaksınız
Mihsu damlaikan isim bence anlamına etkilenmek lazım manası o bebekte gelecekte çok etki eder. ilk kızım mihrimah ikincisi için züleyha düşünüyoruz