Limonsekeri 34_34 ben kutu bitesiye kadar kullanıyorum eğer bacak ağrım geçmezse doktora tekrar söylerim onun için vermişti
Binnur-cam 34_34 ben kullanıyorum 8 9 haftamdan beridir kullaniyorum suan 21 hafta olduk muhtemelen gebelik sonuna kadar kullaniliyo ilac bittikce yazdiriyorum kendi doktoruma veya saglik ocagina.
Czn2105 34_34 24. Haftada bir başladım şu an 34. Haftamdayım hala kullanıyorum. Hafif bir ilaç sanırım çünkü kullansam da kramplarım olabiliyor ama kullanmazsam daha ağır bacak ağrılarım oluyor
34_34 Neclaaaaa günde kaç tane içiyorsunuz doktorum bana ıkı adet kullan dedi ama üzerinde bır adet yazıyor du
Limonsekeri 34_34 benim uyurken falan bacak ağrım oluyordu söylediğim an kullan dedi günde 1 kez kullanıyorum ilaçların bitince söyle diyor genelde bitince yine söylerim yazar büyük ihtimalle
Neclaaaaa 34_34 canım günde 1içiyorum bacak ağrıları özel bölge de kramplar oluyor diye ama ek olarak sade soda da çok iyi geliyor eğer 1tane içmek istiyorsan sade soda iç zararı yok soda içince çok rahatlıyorum sende de öyle olur inşallah.
34_34 Limonsekeri bana günde ıkı tane iç dedi ama sebebi ne anlamadım iki tane zararlı olur dıe 1tane içiyorum ama doktor ıkı iç dedi
34_34 Binnur-cam içerinde ıkı haftadan fazla kullanmayın yazıyor du ondan merak ettım kullanan var mı dıe
Binnur-cam 34_34 sen icinde yazilana bakma canim doktorun kullan dediyse kullan kramp ve agri olmasin diye veriliyo magnezyum
Binnur-cam 34_34 bende bir tane içiyorum doktorum agrin cok fazla olursa 2 ic yoksa tek yeterli 2 tanede ishal yapar demişti aklinda olsun ..
34_34 Binnur-cam bende çok ağrı yok ishal yapıyorsa hiç ıkı tane içmeyeyim ozaman .çünkü antibiyotik sabah akşam içmiştım .yan etki yapmıştı öyle olunca bebeğın suyunda azalma olmuştu yeni düzeldi bebeğim suyu.
Binnur-cam 34_34 dayanilmicak kadar agrin yoksa tek ic canim bencede ama genede doktoruna sorabilirsin . Ben cok agrim yok hafif diyince 2 icme ozaman tek ic demişti.
34_34 Neclaaaaa bende de olmaya başladı bacaksa uyuşma bazen soda içmeye çalışıyorum onunda faydası oluyordu.
Neclaaaaa 34_34 şuan 37+4 üm ağrılarım çok fazla ama sabrediyorum mecbur ilaçsız geçirmeye çalışıyorum