DuyguGkgz düşmeye başlıyor cnm ozmn bnmde parça parça geldi kaç dikişin var iyilesme süreci onada bağlı olabiliyor
Kızlar dikiş acınız ne zaman geçti 🙏🏻
Cismmpoyraz48 7 tane yarısı içten yarısı dıştan
DuyguGkgz hı o yuzden hassas dha bnm 3 dikiş vardı dedigim gbi dikiş sayısına göre heralde iyilesme süreci ama düsmeye baslamis korkma sadece dikkat et 1 hafta dha 🤗
Cismmpoyraz48 olabilir evet siz atlatmışsınız ne güzel peki doktor kontrolüne gittinizmi temizliğinizi nasıl yaptınız
DuyguGkgz ılık su batikom ben dokunamadim eşime yaptırdım batikomu bide gerildi dikisler doktoruma krem yazdrdim yürüyünce rahatsz ediyordu çünkü yumuşak tutmasi için krem yazmıştı bidaha da kontrole gitmedim
DuyguGkgz 1 haftalıkken gitmiştim,bir de 40ımız çıkınca var.doktorum sadece kuru tut demişti,pansuman bile yapmaya gerek yok dedi.her tuvalet ve duştan sonra peçeteyle iyice kuruladıktan sonra saç kurutma makinası tuttum en düşük ısıda.pedi de mümkün olduğunca sık değiştirdim.bir sorun yaşamadım.
Cismmpoyraz48 aynen kurumaya başlarken çok geriliyo en zor o kısımdı baya atlattık da arar ara gelen acısı kaldı bizimde bi tek